Yacht en Rekenmeesters gaan samen

Vanaf 1 april 2010 gaan Yacht en Rekenmeesters, beide onderdeel van de Randstad groep, samen verder onder de naam Yacht. Door de krachten van beide bedrijven te bundelen ontstaat één sterke organisatie op het gebied van Finance professionals, Pensioen en Actuarieel specialisten. Yacht verstevigt hiermee haar leidende positie in Finance.

In 2008 nam Randstad Vedior over, waartoe ook Rekenmeesters behoorde. Hierdoor zijn er nu  binnen de Randstad-groep in Nederland twee partijen actief op het gebied van het leveren van finance professionals: Rekenmeesters en Yacht. Door de krachtenbundeling ontstaat één sterke organisatie op het gebied van Finance. Naast Finance is Yacht ook actief op de vakgebieden Bouwkunde, Civiele Techniek en Ruimtelijke Ordening, HRM, ICT, Legal, Logistics & Procurement, Marketing & Communicatie en Technology.
 
Zowel Yacht als Rekenmeesters zien veel nieuwe kansen door deze krachtenbundeling. Peter Hulsbos, algemeen directeur van Yacht: ‘We willen met de samenvoeging het beste van twee werelden samenbrengen. Voor opdrachtgevers betekent deze bundeling dat we in staat zijn projecten nog beter en sneller in te vullen omdat we kunnen beschikken over gebundelde kennis, ervaring en meer hoogopgeleide medewerkers verspreid over heel het land.’
 
Volgens Albert Allmers, commercieel directeur van Rekenmeesters levert de samenvoeging een breder productportfolio op en een groter aantal professionals en ZZP’ers, wat betekent dat we nog beter de juiste match kunnen maken tussen de wens van onze opdrachtgevers en onze medewerkers. ‘Bovendien kunnen we projecten in het hele financiële segment invullen door de bundeling van krachten. Opdrachtgevers kunnen nu beschikken over een grote verscheidenheid aan financiële professionals van startende HBO’ers/WO’er tot en met de ervaren, postacademische senior professionals welke op basis van interim, vast of projectverband ingezet kunnen worden’, aldus Allmers.

Gerelateerde artikelen