Visma neemt Onguard over

ERP-leverancier Visma heeft het Nederlandse order-to-cash cloudspecialist Onguard overgenomen.

Visma is de afgelopen jaren gestaag gegroeid op de Nederlandse markt en breidt vandaag zijn aanwezigheid verder uit door Onguard's order-to-cash-oplossingen toe te voegen als strategische aanvulling op zijn cloudoplossingen voor onder meer financieel management, HRM, spend management en e-overheidsoplossingen in Nederland.

‘We zijn verheugd om ons bedrijf binnen de Visma group verder te kunnen ontwikkelen. Visma's internationale aanwezigheid en het brede productaanbod zullen ons helpen ons platform verder te verbeteren, onze klanten en medewerkers nieuwe mogelijkheden te bieden en onze groeidoelstellingen te bereiken. We kijken uit naar de mogelijkheid om ons bereik op de Europese markt uit te breiden’, zegt Marieke Saeij, CEO van Onguard.

‘Ik ben er trots op dat Onguard zich bij de groeiende Visma-familie heeft aangesloten en daarmee de keuzevrijheid voor klanten verder vergroot. Hun toonaangevende platform geeft klanten overzicht en controle over hun betalingsprocessen en cashflow, met behoud van duurzame klantrelaties’, zegt John Reynders, Country Director van Visma Nederland.

(bron: Onguard)

Gerelateerde artikelen