Visma neemt Circle Software over

Visma neemt Circle Software over
Visma lijft leverancier cloudsoftware in.

Visma, leverancier van bedrijfskritische software voor de private en publieke sector in de Benelux, Scandinavië en de Baltische staten, neemt Circle Software over, marktleider in cloudsoftware voor casemanagement en samenwerking voor de publieke sector.

Visma is de afgelopen jaren exponentieel gegroeid op de Nederlandse markt door diverse overnames waaronder Visma Connect, Visma Raet, ProActive, Visma Idella, PinkWeb, HR2day, Dotweb, Verzuimsignaal, PlusPort en Visma Roxit. Met de acquisitie van Circle Software zet Visma zijn uitbreiding voort in deze voor de organisatie zeer strategische regio, met nu ongeveer 350 miljoen euro omzet en meer dan 2.000 werknemers, waardoor de leidende positie op de Europese markt wordt versterkt.

Circle Software is uitgegroeid tot een van de toonaangevende experts in softwareontwikkeling en -implementatie in de publieke sector in Nederland, gespecialiseerd in casemanagement- en samenwerkingsoplossingen. Circle Software zal de positie van Visma als marktleider in op eGovernment gerichte segmenten in Nederland versterken met oplossingen die bijdragen aan het verbeteren van de efficiëntie en productiviteit van overheids- en onderwijsorganisaties, en van Nederlandse burgers en studenten.

‘We zijn erg blij dat Circle Software heeft besloten zich aan te sluiten bij de Visma-familie. Samen met Visma Connect en Visma Roxit zal Circle onze positie als marktleider binnen eGovernment-oplossingen op de Nederlandse markt versterken. Circle is een sterke speler in de publieke sector en we geloven dat hun waarden en drive goed bij Visma passen,’ zegt Carsten Boje Møller, Divisiedirecteur van Visma Custom Solutions.

Circle Software, als onderdeel van de Visma-groep, zal blijven bestaan als een onafhankelijke entiteit, maar binnen het eerste jaar worden omgedoopt tot Visma I Circle om synergieën te behalen uit de sterke groei en merkontwikkeling van Visma op de Nederlandse markt.

Gerelateerde artikelen