V&D lijkt voorlopig gered

V&D heeft overeenstemming bereikt met de banken, aandeelhouder en de vastgoedeigenaren over een reddingsplan. Daardoor is er voldoende kapitaal in huis is om de komende jaren aan de verplichtingen te kunnen voldoen.

Dat maakt de warenhuisketen maandag bekend. 
Door het reddingsplan kan de warenhuisketen uiterlijk midden deze week beschikken over voldoende werkkapitaal om aan zijn verplichtingen te voldoen, aldus het concern.
Volgens V&D is de financiering nu op orde en wordt er gewerkt aan een gezonde, winstgevende toekomst. ‘We zijn onze medewerkers, klanten en leveranciers dankbaar voor hun geduld en support in deze roerige tijden’, aldus bestuursvoorzitter Don Roach in een verklaring.
___________________________________________________________________________________________________
Bent u ondernemer, manager, jurist, accountant, adviseur of financier? Bent u (binnenkort) betrokken bij een faillissement, sanering of doorstart? Dan is de cursus Corporate Recovery voor u onmisbaar. De cursus biedt u praktische antwoorden op uw vragen: Hoe koop ik een bedrijf uit een faillissement en hoe voer ik een succesvolle doorstart uit? Meld u direct aan
___________________________________________________________________________________________________
 

Gerelateerde artikelen