Ultimoo neemt Nederlandse incasso-activiteiten van Graydon over

Ultimoo Group heeft per 1 juli 2018 Graydon Incasso overgenomen. Daarmee neemt zij alle Nederlandse incasso-activiteiten over van Graydon Holding.

Graydon heeft voor haar strategische koers de keuze gemaakt om zich vooral te richten op het verstrekken van relevante- en innovatieve bedrijfsinformatie. Daarom heeft het bedrijf besloten om haar Nederlandse incasso-activiteiten bij Ultimoo onder te brengen. Ultimoo Group is een specialist op het gebied van incasso, outsourcing, field collections en de overname van achterstallige vordering portefeuilles. Voor Ultimoo Group past de overname uitstekend in haar strategie om haar positie in de incassomarkt verder te verstevigen.

Vloeiende overgang
De overname heeft voor de klanten van Graydon geen directe gevolgen. “Ultimoo Group neemt naast de activiteiten ook alle medewerkers over, waardoor de overgang vloeiend zal verlopen”, aldus Gertjan Kampman CEO van Graydon. “Verder zijn we ervan overtuigd dat Ultimoo Group als incassospecialist met NVI-keurmerk en AFM-licentie op zijn minst dezelfde kwaliteitsstandaarden zal leveren als Graydon. De kwaliteit en de continuïteit zijn hiermee gewaarborgd.”

Groei versnellen door overname
Met de overname van deze incasso-activiteiten verstevigt Ultimoo haar positie in de incassomarkt en zet zij de flinke groei door die de organisatie de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. “Wij zijn blij met deze versterking en kunnen door de overgenomen portefeuilles verder investeren in kwaliteit. We zien de toekomst dan ook vol vertrouwen tegemoet”, aldus Arjan Stigter, Algemeen Directeur van Ultimoo Group. Beide partijen geven de transitie van de portefeuilles en medewerkers naar Ultimoo Group vanaf heden verder vorm en deze zal begin 2019 volledig zijn afgerond. Dit is de tweede overname door Ultimoo binnen een jaar.

Gerelateerde artikelen