Inzicht in je business controller skills: doe de test

de Nationale Business Controller Test
Wie kijkt naar de vacatures van de afgelopen tijd weet dat er flinke mogelijkheden liggen voor business controllers. Maar hoe weet je nu of je in het profiel van de business controller past? De korte, maar krachtige Nationale Business Controller Test geeft inzicht.

Verschillende onderzoeken over de afgelopen tijd laten zien dat niet alleen de vraag financieel specialisten al enige tijd toeneemt, maar vooral business controllers in trek zijn. Verschillende experts die wij de afgelopen tijd spraken, wijzen op een behoefte aan professionals met gevoel voor de business, pro-activiteit en uitstekende persoonlijke vaardigheden. Bovendien mensen die in projecten laten zien de informatievoorziening sneller, vollediger en beter te laten verlopen om de business te ondersteunen.
 
Business Controller Test
Herkenbaar? Of juist niet? Met de Nationale Business Controller Test krijg je inzicht of je in het profiel van de business controller past. De test bestaat uit tien vragen. Na elke vraag wordt het juiste antwoord getoond en volgt de score. Er worden tien vragen willekeurig gekozen uit de database met veertig vragen dus is het mogelijk de test meerdere malen te doen. De test is hier te vinden.
___________________________________________________________________________________________________
De opleiding Certified Business Controller leidt finance professionals op in 20 dagen, verspreid over 6 maanden, tot succesvolle business controllers volgens de methodiek van Action Learning. Hoe staat het met uw vakkennis? Bent u er klaar voor om door te groeien naar Certified Business Controller? Doe de test: 10 vragen. Direct meer informatie over de opleiding? Ga nu naar certified-business-controller.nl
___________________________________________________________________________________________________
Gerelateerde artikelen