Susan Lenderink, CFO de Bijenkorf: van finance én van winkelen houden

"Bij finance is het altijd heel belangrijk dat je als partner voor de business kan optreden," aldus Susan Lenderink, CFO van de luxe warenhuisketen de Bijenkorf. "In ons geval betekent dit dat financiële kennis, maar ik vind het ook belangrijk dat mijn mensen een passie voor retail hebben en van winkelen houden. Wie hier komt solliciteren, moet op zijn minst onze winkels enkele keren bezocht hebben."
Lenderink deed haar uitspraken vrijdag tijdens een openhartig gesprek met community manager Kevin Mottard van de CFO Association, die als onderdeel van diens tour door Nederland langs vooraanstaande Chief Financial Officers en Financieel Directeuren bij het kantoor in Amsterdam langs ging. Lenderink en Mottard spraken over de gevolgen van de digitalisering voor de manier waarop de Bijenkorf opereert en de gevolgen die dat heeft voor de finance-afdeling van de warenhuisketen.
Binnenkort verschijnt het leuke interview met Lenderink op deze website. Daarin gaat zij ook in op klantvriendelijkheid, het economische klimaat en het weer.

__________________________________________________________________________________

Association voor CFO’s en FD’s 
 

De CFO Association is dé exclusieve community voor CFO’s en FD’s in Nederland. De CFO Association biedt u een schat aan ervaring, kennis en inspiratie. Word lid van dit peer to peer adviesbureau en laat u adviseren door de top CFO’s van Nederland.

Als lid bent u welkom tijdens de exclusieve netwerkevenementen en congressen CFO Day en Finance Transformation. Topevenementen vol inspiratie, interactie, know-how, hoog niveau aan hospitality en netwerken met collega CFO’s en Finance Directors. Dit is netwerken op topniveau. 


Gerelateerde artikelen