Stichting Novak en Alex van Groningen bundelen krachten

De stichting Novak, dé serviceorganisatie voor mkb-accountantskantoren in Nederland, en Alex van Groningen, opleidingsinstituut, uitgever en eventorganisator voor finance professionals, gaan intensief samenwerken.

Op dinsdag 5 juli tekenden de stichting Novak en Alex van Groningen een contract tot vergaande samenwerking. “Wij hebben toenadering tot elkaar gezocht, omdat wij zoveel mogelijk gebruik willen maken van elkaars krachten”, licht Melle Eijckelhoff, directeur van Alex van Groningen, toe. “Die gaan wij bundelen om de mkb-accountant zo optimaal mogelijk te bedienen.”

Redactie

Stichting Novak en Alex van Groningen gaan op een aantal gebieden samen optrekken. “Wij gaan elkaar onder andere op redactioneel vlak ondersteunen”, vertelt Guus Ham, directeur van Novak. “Via de website Accountantweek.nl zullen wij samen een online platform bieden voor de mkb-accountant.” Ook zijn de partijen van plan om een gezamenlijke publicatie uit te geven onder de naam Accountantsmagazine. Daarnaast zal wekelijks een gezamenlijke digitale nieuwsbrief worden verstuurd met daarin voor mkb-acountants relevante nieuwsberichten, vacatures en advertorials.

Opleidingen

Op het gebied van opleidingen zullen cursussen worden ontwikkeld, die specifiek gericht zijn op de mkb-accountant. De eerste titels worden na de zomer gelanceerd. “Deze trainingen zullen naadloos aansluiten op de dagelijkse praktijk van de mkb-accountant”, aldus Eijckelhoff. Leden van de stichting Novak kunnen profiteren van korting op deze cursussen. De titels zullen ook in-company worden aangeboden.

Events

Naast samenwerking op redactioneel en opleidingsvlak zullen de stichting Novak en Alex van Groningen elkaar ondersteunen in events, zoals de Accountancy Systems Beurs. Zij zullen ook samen het evenement ‘De Dag van de mkb-accountant’ organiseren. Novak zal daarnaast zitting nemen in de jury van de Nationale Accountancy Awards.

Lees meer over Stichting Novak.

————————————

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in uw vakgebied
AccountantWeek.nl biedt u dagelijks het laatste nieuws over de controlepraktijk, accountancy 3.0, ICT, fiscaliteit en tuchtrecht. Sluit u daarom aan bij hét platform van en voor accountants en profiteer van vele privileges. Als online lid bent u als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen via de dagelijkse AccountantWeek.nl Nieuwsbrief, heeft u onbeperkt toegang tot AccountantWeek.nl voor de meest waardevolle artikelen, checklists en interviews en leest u 4 x per jaar AccountantWeek Magazine thuis én online. Word vandaag nog lid van AccountantWeek.nl. Meld u nu gratis aan.

 

Gerelateerde artikelen