Solmate neemt Interstaff over

Solmate neemt Interstaff over
Met overname van Interstaff krijgt ontwikkeling Crescendo-framework krijgt nieuwe impuls.

Solmate, strategische businesspartner gespecialiseerd in het optimaliseren van financiële processen, heeft softwareontwikkelaar Interstaff overgenomen. Met deze overname versterkt de strategische IT-businesspartner zich met de expertise van Interstaff. Bovendien voegt Solmate het Crescendo-platform aan haar portfolio toe. De nieuwe eigenaar wil een impuls geven aan de verdere ontwikkeling van Crescendo.

“Crescendo is een prominente naam in de markt,” stelt Harry Nap, Managing Director van Solmate. “Interstaff heeft met Crescendo een uniek framework gebouwd dat volledig integreert met Unit4 Financials. De overgrote meerderheid van onze klanten verwerkt dagafschriften met deze software. Daarom zijn we erg verheugd om Interstaff, en daarmee Crescendo, bij Solmate te voegen.”

Interstaff en Crescendo  blijven

Crescendo behoudt zijn vertrouwde naam. Ook de ontwikkeling van het framework blijft doorgaan. “Het huidige Crescendo is een client-serveroplossing,” licht Nap toe. “Interstaff was al gestart met het ontwikkelen van een webversie. Nu onze krachten gebundeld zijn, willen we deze ontwikkeling versnellen. Uiteraard blijft de client-serveroplossing naast de webversie bestaan. Daarnaast gaan we aan de slag met het uitbreiden van de single sign-on functie middels OpenId. Dat betekent dat gebruikers straks snel en makkelijk inloggen met behulp van hun Gmail-gegevens of met een ander veilig internet account.” De nieuwe eigenaar gaat actief contact zoeken met de klanten van Interstaff. Nap: “We willen achterhalen hoe we hen het beste kunnen ondersteunen en hoe we Crescendo nóg beter kunnen maken.”

De naam Interstaff blijft behouden. Ook het kantoor in Hoevelaken blijft gehandhaafd. “We breiden onze vestigingen uit met het pand van Interstaff,” vertelt Nap. “Natuurlijk zijn alle Interstaff-medewerkers meer dan welkom op onze andere locaties in Nederland en België. Naar verwachting gaan Solmate-medewerkers ook regelmatig in Hoevelaken werken.”

(bron: Solmate)

 

Gerelateerde artikelen