PBB accountants en Zijlstra & partners belastingadviseurs fuseren

Na een organisatorische fusie in 2013 tussen PBB accountants in Zaandam en Zijlstra & Partners belastingadviseurs in Beverwijk treden de fusiepartners per 1 januari 2015 onder een nieuwe naam en een nieuw gezicht naar buiten.

De nieuwe organisatie heet voortaan PBB Zijlstra accountants & adviseurs (PBBZ). De nieuwe combinatie is actief vanuit vestigingen in Zaandam en Beverwijk. 
PBB accountants vond haar oorsprong begin jaren zestig in Zaandam en richtte zich daarbij voornamelijk op het Zaanse mkb. Zijlstra & Partners was al enkele decennia actief op het gebied van belastingadvies in de regio IJmond.
Het feit dat de fusiepartners complementair aan elkaar zijn schept volgens de directie nieuwe kansen. “Niet alleen kan het dienstenpakket verbreed worden, maar het dienstenpakket sluit nu nog beter aan op de klantbehoefte en toekomstige ontwikkelingen”, aldus de organisatie.
Verder wil PBB Zijlstra meer ruimte creëren voor persoonlijke dienstverlening en de focus op het werkgebied Zaanstreek en de IJmond aanzienlijk vergroten.
___________________________________________________________________________________________________
Lees meer vaknieuws voor accountants op AccountantWeek.nl. Vertrouwd, verfrissend en brutaal
AccountantWeek biedt u het laatste vaknieuws en zet iedere dag een nieuwe innovatieve accountant in de spotlights. Daarnaast krijgt u een verfrissende en brutale kijk op de radicale veranderingen waarmee accountants de komende jaren worden geconfronteerd. 
Word lid van AccountantWeek.nl en profiteer:
– Dagelijks vak- en fiscaal nieuws
– Dagelijks een nieuwe innovatieve accountant in de spotlights
– Uitnodigingen voor de Accountancy50 en de Nationale Accountancy Awards
– Gratis toegang tot de Financial Systems Beurs, de expo met de beste softwareleveranciers
– Uitnodigingen voor bijeenkomsten (met PE)
– Opname in AccountantWeek’s Who’s Who – bekeken door 30.000 financieel managers
– Speciale printedities over o.a. Accountant & ICT
Word daarom vandaag nog lid van AccountantWeek, blijf op de hoogte en neem een voorsprong. Maak kans op een luxe weekend voor 2 personen naar Dubai. Meld u nu aan via AccountantWeek.nl
PS Wilt u betrokken zijn bij AccountantWeek als blogger, schrijver of spreker op een evenement? Neem contact op met Jan Bletz via jbletz@accountantweek.nl.
___________________________________________________________________________________________________ 
 

Gerelateerde artikelen