Nieuwe naam voor Van Lanschot

Van Lanschot heet vanaf vandaag officieel Van Lanschot Kempen. Het tickersymbool op Euronext (op dit moment LANS) is vanaf 4 juli VLK.

De merken Van Lanschot, Kempen en Evi blijven de naam en het gezicht in de markt voor klanten. Karl Guha, bestuursvoorzitter, opent vandaag de beurs met een gongslag om de nieuwe naam en het daarbij horende nieuwe merk voor de holding te lanceren.

Karl Guha: “Wat ons als groep bindt is dat we altijd weer in willen spelen op veranderingen in de wereld om ons heen, zodat we het beste kunnen doen voor onze klanten. Het nieuwe merk is een reflectie van onze ambitie om kwaliteit, waarde en groei te creëren voor klanten en andere stakeholders. Van Lanschot, Kempen en Evi voegen het groepsmerk op subtiele wijze toe aan hun communicatie als uiting van de verbondenheid met een groep, die sinds 1737 gespecialiseerd is in de toekomst.”

De aandeelhouders hebben het voorstel tot naamswijziging van Van Lanschot NV in Van Lanschot Kempen NV goedgekeurd tijdens Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 18 mei 2017. De statuten zijn inmiddels aangepast.

Over Van Lanschot Kempen
Als wealth manager is Van Lanschot Kempen, met haar merknamen Van Lanschot, Evi en Kempen, actief in Private Banking, Asset Management en Merchant Banking, met als doel het behoud en de opbouw van vermogen van haar klanten. Van Lanschot Kempen, genoteerd aan Euronext Amsterdam, is de oudste onafhankelijke financiële instelling van Nederland met een geschiedenis die teruggaat tot 1737. Het adres van de corporate website is vanaf vandaag vanlanschotkempen.com

Gerelateerde artikelen