Montesquieu nu onderdeel van EY

EY Nederland kondigde eerder de intentie tot overname aan van Montesquieu, een adviesbureau op het gebied van financieringsvraagstukken en risicomanagement. Na een intensief en zorgvuldig integratieproces zal Montesquieu per vandaag daadwerkelijk onderdeel uitmaken van EY.

Marcel van Loo, bestuursvoorzitter van EY in Nederland: “De overname van Montesquieu past binnen de groeistrategie van EY. Met deze overname versterken wij de huidige tak van EY die zich met financieringsvraagstukken en risicomanagement bezighoudt aanzienlijk en daarmee kunnen we beter tegemoet komen aan de behoeften van onze cliënten.”

Montesquieu is gevestigd in Maastricht en adviseert bedrijven, instellingen en institutionele beleggers in heel Nederland met financieringsvraagstukken en bij het inzichtelijk maken en beheersen van rente- en valutarisico’s. Met deze overname geeft EY verder uiting aan de ambitie om marktleider te worden in debt advisory, risk management en treasury in Nederland en België. Bij Montesquieu werken circa 30 medewerkers die allen de overstap naar EY maken.

Angelique Paulussen, oprichter van Montesquieu: “Wij zijn met EY een intensief proces ingegaan om de integratie mogelijk te maken en daarbij de belangen te bewaken van zowel EY als van Montesquieu, van onze medewerkers en van onze cliënten. Door toe te treden tot EY zijn wij meer dan ooit in staat om onze klanten nog breder te bedienen en krijgen wij toegang tot een internationaal netwerk van cliënten en collega’s. Dat biedt niet alleen onze onderneming prachtige groeiperspectieven maar ook voor onze medewerkers liggen een verbreding van hun internationale werkzaamheden en meer doorgroeimogelijkheden in het verschiet.”

Gerelateerde artikelen