M&A Awards in aantocht

fallback
Op 7 december vindt de zesde Dag van de Overname plaats, het evenement waar insiders van de Nederlandse M&A-wereld elkaar treffen. Voorafgaand aan de dag verricht journalist Ronald Bruins (Chief Financial Officer en Fusie & Overname) een onderzoek onder vijftig prominenten in de fusie en overnamemarkt.

Tijdens de dag vindt de uitreiking van de M&A Awards plaats. Personen die in 2005 veel succes hebben gehad en een inspiratie zijn voor collega’s in de fusie- en overnamewereld worden in de schijnwerpers gezet. In totaal zijn er negen awards in de wacht te slepen. Deze worden op basis van het onderzoek uitgereikt. Het gaat om de volgende categorieën: Best Acquisition, Best M&A Strategy, Best Buy Out, Best M&A Advisor, Best Private Equity Provider, Best M&A Lawyer, Best Leveraged Finance Banker, Best Fiscalist en Best Acquisition Support.

Prominenten
Voorafgaand aan de uitreiking ondervraagt Bruins vijftig prominenten in de fusie- en overnamemarkt. Lezers die in de fusie- en overnamemarkt werkzaam zijn en aan het onderzoek mee willen doen, kunnen zich via rbuins@financieel-management.nl aanmelden door hun gegevens te mailen. De deelnemers worden gevraagd naar hun voorkeuren en de trends in de markt. De antwoorden worden anoniem verwerkt. Op basis ervan vindt niet alleen de uitreiking op 7 december plaats, maar wordt er eveneens een artikel gepubliceerd in het toonaangevende blad Chief Financial Officer.

Uitreiking
Tweehonderd insiders zijn tijdens een exclusief diner op 7 december getuige van de uitreiking van de M&A Awards. In vijf edities eerder is het een ideale avond gebleken om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Hoe was de dealflow? Wie heeft welke transacties gedaan? Hoe bepalend is private equity geweest? Hoe stellen corporates zich op? Zijn ze definitief back in business?

De deskundige presentatie van het evenement is ook dit jaar weer in handen van Bas van Werven, anchorman van BNR Nieuwsradio. Dresscode? Black tie. Plaats van handeling is NH Hotel Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Meer informatie: www.overnames.nl

Gerelateerde artikelen