Marco Banning (Accell Nederland) wint Finance & IT Award 2016

Tijdens het Jaarcongres Controlling 2016 is de Special Achievement Award Finance & IT 2016 uitgereikt aan Marco Banning, Finance Manager bij Accell Nederland.
–> Bekijk de foto’s van Jaarcongres Controlling 2016
–> Lees hier het verslag
–> Lees over de 4 genomineerden voor Controller of the Year Award en de winnaar
–> Bezoek onze komende events     

Lees hier de case van Marco Banning.

Banning was een van de drie genomineerden voor deze award. De andere twee kandidaten waren:
• Martin Bosveld (Business Process Owner Finance & Controlling bij TP Vision/Philips TV)
• Floris van der Hulst (Senior Continuous Process Improvement specialist bij Heineken)

De drie genomineerden zijn onlangs volledig doorgezaagd in sessies van vijf kwartier per kandidaat door de jury bestaande uit:
• Kees van den Houten (Sales Director Enterprise Performance Management Benelux bij Oracle)
• Ilse van den Bosch (CFRO Leven bij a.s.r.)
• Epco Pottinga (Sales Director Business Analytics bij SAP)

Kees van den Houten lichtte toe waar de jury op gelet heeft bij de beoordeling. “We hebben gekeken naar het project dat geïmplementeerd is en het resultaat daarvan. Wat is het effect daarvan geweest op de procesverbetering en de informatievoorziening in de organisatie? En wat is de rol van de kandidaten geweest? In hoeverre heeft hun eigen bijdrage significant bijgedragen aan het bereikte resultaat?”

“Alledrie de kandidaten hebben een zeer professionele presentatie gehouden waarin ze met passie hun traject hebben toegelicht”, vervolgt Van den Houten. “Ondanks dat het drie fantastische verhalen waren, waren we unaniem over de winnaar. Marco Banning heeft met enorm veel pragmatiek en empathie voor de organisatie en de mensen, een succesvol project volbracht. In een dynamische omgeving heeft hij altijd het doel voor ogen gehouden. Met zijn unieke aanpak heeft hij de award meer dan verdiend.”

Banning is vereerd met de award en zei de overwinning de volgende dag te gaan vieren met zijn team. Dat is ook belangrijk voor de lerende organisatie, aldus Banning, een verwijzing naar het thema van de dag. Hij krijgt behalve de eeuwige roem ook een maatpak van New Tailer aangemeten.

———————————————————
Vergroot uw kennis in Controlling. 3 tips:
1.  Bezoek het Jaarcongres Controlling op 20 april 2017
Ontmoet de top in Controlling op donderdag 20 april 2016 tijdens het Jaarcongres Controlling. Laat u inspireren door best practices en casepresentaties. En… wie wint de Controller of the Year Awards 2017? Nieuwsgierig naar het programma? Direct aanmelden? Ga nu naar JaarcongresControlling.nl of neem contact op met Michael van Asperen via 020 6390008.
Wilt u als partner betrokken zijn bij het Jaarcongres Controlling? Mail dan Tim Bosman
2. Word lid van het Controllers Netwerk | Voor Persoonlijke & Professionele groei
Is netwerken en kennis delen ook voor u steeds belangrijker? Zoekt u een open, kleinschalige en vertrouwelijke omgeving waar u kunt delen met gelijkgestemde topcontrollers? 
Meld u aan voor het Controllers Netwerk en profiteer. Als lid bent u welkom tijdens 4 jaarlijkse met 8-10 gelijkgestemden en de congressen Controlling, Big Data Day, Finance Transformation, FM Dag, Corporate Finance Summit en Corporate Growth Summit, heeft u toegang tot unieke content op Controlling.nl, leest u 4 keer per jaar FM & CFO Magazine en krijgt u een speciale vermelding in de Who’s Who in Controlling. Bovendien bent u verzekerd van 18 PE Uren. Lees over alle voordelen en lidmaatschappen van het Controllers Netwerk in de brochure. Meld u vandaag nog aan via Controlling.nl
3. Volg een van de succesvolle controllersopleidingen bij Alex van Groningen
Wilt u als controller doorgroeien? Volg de training Controller als Businesspartner.
Bent u de volgende business controller? Volg de opleiding Certified Business Controller.
Het vak van de controller in vijf dagen. Volg de opleiding Controller in een Week.
Ontdek in alle facetten van integraal risicomanagement. Volg de opleiding Risicomanagement.  
 
Gerelateerde artikelen