M&A Awards 2017: dit zijn de winnaars

Wie hebben zich mogen kronen tot dé M&A- en private-equitywinnaars van de Nederlandse fusie en overnamewereld? De in de prijzen gevallen uitverkorenen uit

Tijdens de 18e editie van de M&A Awards zijn onder toeziend oog van Aart Kolhoff van Amson & Kolhoff Notarissen de winnaars van de M&A Awards 2017 in 32 categorieën bekendgemaakt. 

De winnaars zijn door branchegenoten onderscheiden voor hun excellente prestaties in M&A, corporate finance en private equity. In sommige categorieën telden ook de posities in de league tables mee. Een M&A award geldt als een erkenning van vakgenoten en is daarom een weergave van wie er het beste gepresteerd heeft gedurende het seizoen. 

Sommige M&A-professionals hebben inmiddels een serie overwinningen op hun naam staan, maar er zijn dit jaar ook nieuwe gezichten op de thombstones te vinden. De organisatie van de M&A Community is in ieder geval blij te zien dat de competitie serieus wordt genomen en dat het aantal stemmen ieder jaar weer groter wordt.

Dit jaar zijn er 367 stemformulieren ingevuld door geselecteerde corporates, investeerders en adviseurs. Binnen deze organisaties ontvangen meerdere personen in het management het stemformulier. Het meest complete stemformulier telt.  

>> Bekijk alle winnaars van 2017 in de advertentie in het FD (pdf)

—————————————————————

Gaat u binnenkort ook een overname doen of private equity aantrekken?
Maximaliseer uw kans op succes en schakel de beste adviseurs, investeerders en financiers in. 3 tips:

1. Volg de training Actief in Overnames
Bent u reeds actief in overnames of wilt u komend jaar een bedrijf (ver)kopen? Bent u ondernemer, manager, accountant, controller, adviseur of financier? Dan is de tweedaagse cursus Actief in Overnames voor u onmisbaar. Ontdek hoe u succesvol een bedrijf (ver)koopt.
Meld u aan via alexvangroningen.nl/cursus/cursus-actief-in-overnames/aio

2. Vind alle top-notch adviseurs in de Top 1000 Dealmakers 2018
Word lid van de M&A Community en ontvang kosteloos dit uitstekend naslagwerk (300 pagina’s!) met de top 1000 dealmakers op een rij. Vergroot de kans dat uw overname een succes wordt. Schakel de beste adviseurs, investeerders en financiers in. De Top 1000 Dealmakers 2018 geeft u het ultieme inzicht. Word nu lid via MenA.nl.

3. Word nu lid voor meer kennis, kansen en deals
De mooiste deals sluit u met de juiste kennis en beste contacten. Daarom biedt de M&A Community u als lid meer kansen en meer kennis tijdens de M&A Fora, M&A Masterclasses, op MenA.nl, in M&A Insight, Database & Leaguetables en in M&A Magazine. Profiteer extra: word nu lid en bezoek kosteloos het M&A Awards 2018 galafeest (t.w.v. 500 euro), ontvang een gratis New Tailor maathemd (t.w.v. 179 euro) en ontvang kosteloos de Top 1000 Dealmakers 2018, een uitstekend naslagwerk (300+ pagina’s!) met de top 1000 dealmakers op een rij. Meld u vandaag nog aan via MenA.nl.

Gerelateerde artikelen