Vandaag: Private Equity Summit 2017 in Rosarium te Amsterdam

Het Private Equity Summit staat dit jaar in het teken van ondernemerschap. Te vaak slagen bedrijven er niet in groeidoelstellingen te realiseren omdat ze intern de zaken niet op orde hebben: toenemende afstand van de frontlinie, verlies van verantwoording door managementlaag na managementlaag en bureaucratie vernietigen ondernemerschap en groei, blijkt uit onderzoek van Bain & Company.

—> Bekijk hier de advertentie in Het Financieele Dagblad (18 mei)
—> Bezoek direct PESummit.nl
—> Meld u nu kosteloos* aan voor ‘s lands grootste congres over PE en M&A

Hoe zorgt u als private-equitymanager en ondernemer ervoor dat bedrijven kunnen blijven ondernemen zonder dat de klant uit het oog wordt verloren? U hoort het van ondernemers, investeerders, corporates, bankiers, criticasters en experts op het gebied van marketing, digitalisering, innovatie, finance, HR en maatschappij tijdens het Private Equity Summit op 7 juni in het Rosarium in Amsterdam. Een onmisbaar middagprogramma met unieke inzichten en verrassende visies voor investerend en ondernemend Nederland. Bezoek de zesde editie van het Private Equity Summit en hef het glas met ruim 250 rainmakers tijdens de netwerkborrel. Meld u nu kosteloos* aan voor ‘s lands grootste congres over Private Equity en M&A via PESummit.nl.
 
Een greep uit het inspirerende middagprogramma:

  • Opening: Stage Entertainment in the fast lane
  • Masterclass: Investeren in onzekerheidsmanagement
  • Masterclass: Trammeland in het buitenland
  • Round Table: PE meets Chief Information Officer (PostNL)
  • Round Table PE meets Chief Human Resources Officer
  • Round Table: Ondernemerschap van private equity buiten de landsgrenzen

–> Bekijk hier het volledige programma van het Private Equity Summit

Laat u inspireren en word uitgedaagd door onder anderen:

* Word nu Full Member en bezoek kosteloos Private Equity Summit 2017
Sluit u aan bij de M&A Community. Als lid bent u van harte welkom tijdens M&A Fora, tientallen M&A Masterclasses, het Private Equity Summit, het Corporate Growth Summit en M&A Cafés, ontvangt u 4 keer per jaar het M&A Magazine, staat u met een professioneel profiel in de Who’s Who in M&A en Private Equity en heeft u onbeperkt toegang tot M&A Insight, de M&A Database en M&A League Tables met alle deals en dealmakers. Uw investering is slechts 795 euro per jaar. Actie: ontvang gratis een New Tailor maathemd van 169 euro én bezoek kosteloos het M&A Awards 2017 galafeest (t.w.v. 250 euro). Meld u aan met de code ‘actie1’ via MenA.nl.


 

Gerelateerde artikelen