Jaarcongres Credit Management: Foto’s en presentaties

fallback
Het 4de Jaarcongres Credit Management was weer een groot succes. Was u er deze keer niet bij? Niet getreurd, ook vindt u hier de foto's met een impressie van de dag.

Credit Management in Nederland is (in tegenstelling tot Amerika en Engeland) een jong vakgebied, dat sterk in beweging is. Outsourcing, interne communicatie tussen de financiële en commerciële afdeling, verbetering van cashflow en liquiditeit vragen om steeds meer tijd en aandacht.

Was u er deze keer niet bij? Niet getreurd, ook vindt u hier de foto’s met een impressie van de dag.

Een geslaagde dag, het vierde Jaarcongres Credit Management in Noordwijkerhout. Voor de ruim 325 aanwezigen draaide de dag om Credit Management. Na de opening door dagvoorzitter Bas van Werven (anchorman BNR Nieuwsradio), beet Henriëtte Prast, Economics and Research Division, De Nederlandsche Bank en Professor of Personal Financial Planning Universiteit van Tilburg het spits af met een presentatie over ‘De mythe van de rationele mens’.

Vervolgens konden de aanwezigen een keuze maken uit een aantal tracks die werden ingeleid door een expert uit het vakgebied. Deze presentaties vindt u hier.

Jaarcongres Credit Management 2007 presentaties:

 

 

Jaarcongres Credit Management 2007 foto’s:

Gerelateerde artikelen