Innoconcepts richt zich op uitbouw I-PAC

fallback
InnoConcepts gaat zich thans volledig toeleggen op het verder uitbouwen, versterken en versnellen van de kunststofverpakkingsactiviteiten.

De potentie van een groot aantal applicatiemogelijkheden in combinatie met de daarvoor ontwikkelde technologie biedt dermate grote kansen dat het management meent dat zij het aan de vennootschap, haar aandeelhouders en haarzelf verplicht is hieraan voorrang te geven.

Om de technologie versneld uit te rollen via partners en licentienemers dient de technische infrastructuur te worden versterkt. Met name op het gebied van kunststofengineering, productengineering en hoogwaardige matrijsproductie is InnoConcepts op zoek naar partners en overnamekandidaten.

InnoConcepts is verheugd te kunnen melden dat een samenwerkingsverband is gesloten met het Duitse Simcon. Deze spin-off van de Universiteit van Aken is een internationaal toonaangevende ontwikkelaar van software voor de kunststofprocestechnologie.

Daarnaast wordt met licentienemer Schoeller Arca Systems de mogelijkheid onderzocht voor het opzetten van een gezamenlijke activiteit in China op het gebied van kratten en big boxen.

Ter financiering van bovenstaande activiteiten heeft InnoConcepts 1.150.000 gewone aandelen uitgegeven en geplaatst bij Rabo Securities tegen EUR 9 per aandeel. Op uitdrukkelijk verzoek van een aantal institutionele beleggers, teneinde de free float en daarmee de liquiditeit van het aandeel verder te verbeteren, heeft grootaandeelhouder Novem International bovendien 1.150.000 bestaande gewone aandelen bij Rabo Securities geplaatst tegen EUR 9,- per aandeel. Rabo Securities zal deze aandelen aanbieden aan institutionele beleggers.

InnoConcepts deelt tenslotte mede dat de resultaten voor 2005 tot heden voorspoedig verlopen en InnoConcepts is tevens positief gestemd voor de rest van het lopend boekjaar.

Gerelateerde artikelen