Grontmij draagt nieuwe CFO voor

Mel Zuydam (47) is voorgedragen als nieuwe Chief Financial Officer van Grontmij. Tijdens de aandeelhoudersvergadering van 14 mei zal de benoeming worden voorgelegd. Als de aandeelhouders instemmen, dan volgt Zuydam Douwe van der Werf op die CFO wordt van vastgoedbedrijf Breevast bv.

Zuydam heeft ruim 19 jaar ervaring in internationaal management. Hij werkte eerder bij bedrijven als Stylo Plc, Balfour Beatty Plc en de afdeling transport van de United Kingdom Highways Agency. Momenteel is Zuydam CFO en Commercieel Directeur bij de nucleaire dienstdivisie van VT Group Plc.

Sylvo Thijsen, CEO van Grontmij: ‘We zijn zeer vereerd dat Mel Zuydam zich als CFO aan ons verbind. Zijn brede internationale financiële ervaring, deels in bedrijven die sterk lijken op de activiteiten van Grontmij, zal bijdragen aan de uitvoering van onze financiële en strategische doelen op lange termijn.’

Mel Zuydam (1961) is van Brits-Nederlandse nationaliteit. Hij is registeraccountant en aangesloten bij het Institute of Chartered Accountants England and Wales (FCA).

Gerelateerde artikelen