Grant Thornton en Springeling Groep samen verder

Per 1 januari 2009 fuseert accountancy- en adviesorganisatie Grant Thornton in Rotterdam officieel met branchegenoot Springeling Groep uit dezelfde plaats. De Springeling Groep, die sinds 1950 actief is in Rotterdam, vestigt zich per 1 januari in het pand van Grant Thornton. De fusiepartners gaan samen verder onder de naam Grant Thornton. Dankzij de fusie ontstaat in Rotterdam een krachtige vestiging met zeven directieleden en ruim 75 medewerkers.

De belangrijkste verandering voor zowel cliënten als medewerkers, is de verhuizing van de medewerkers en directie van Springeling Groep naar het kantoor van Grant Thornton aan de Van Vollenhovenstraat in Rotterdam. De verhuizing vindt eind december plaats. Max van Rijssel – mede-eigenaar van de Springeling Groep – wordt partner bij Grant Thornton. Zijn compagnon Bernold Hullegie blijft tijdelijk verbonden aan Grant Thornton.

Schaalvergroting
Max van Rijssel, directeur van Springeling Groep: “Door het samengaan met Grant Thornton sluiten we ons aan bij een gerenommeerd kantoor met toegang tot een sterk internationaal netwerk. Kantoor Rotterdam van Grant Thornton is niet té groot, waardoor de fysieke stap voor personeel en cliënten klein zal zijn. De belangrijkste reden voor de fusie is de wens om ook in de toekomst kwaliteit en service te kunnen blijven bieden.”  

“In een tijd van toenemende regelgeving, specialisering en een krappe arbeidsmarkt is de  noodzaak tot schaalvergroting voor beide organisaties duidelijk”, aldus Peter Blom, partner en vestigingsmanager van Grant Thornton in Rotterdam. “Daarnaast vullen organisaties elkaar qua dienstenaanbod en personeel zeer goed aan. Dit betekent een betere positionering in het MKB-segment en een versterking van het kantoor zelf.”

Gerelateerde artikelen