Genomineerden bekend Credit Management Award 2010

Op donderdag 25 maart 2010 organiseren Tijdschrift Financieel Management en Alex van Groningen het 7e Jaarcongres Credit Management in het congrescentrum NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Ook dit jaar zijn er weer een aantal creditmanagement verantwoordelijken genomineerd die zich hebben weten te onderscheiden middels hun bijdrage aan een bijzonder project in hun organisatie.

De genomineerden voor de Credit Management Award 2010 zijn:

Carla van Delft, Provimi
Rick Dijkers, Sita
Hans Gellekink, Ziggo
Wim Kruining, Proost en Brandt
Henk Laarman, Arboned
Patrick Levinson, Tele2
Lennard van der Vaart, Helvoet
Vincent van Viersen, Corus Staal BV

De jury voor de award bestaat uit Dr. mr. Jan Adriaanse (Universitair hoofddocent verbonden aan het Centrum voor Bedrijfswetenschappen van de Universiteit Leiden en Partner Solvensys Restructuring Professionals), Ben Walet (Credit Manager Oxxio en winnaar Credit Management Award 2005), Rick Terra (Credit Manager AB Inbev en winnaar Credit Management Award 2009), Hans van Diest (Risk Manager BMW Financial Services en winnaar Credit Management Award 2008) en Monique Harmsen (Hoofdredacteur Chief Financial Officer Magazine).

De jurering vindt plaats op basis van de volgende componenten:

– 50% van de score wordt bepaald door een interview dat zal verschijnen op www.financieel-management.nl, www.creditman.nl en wordt tevens opgenomen in het Jaarboek Credit Management, een speciale uitgave van Financieel-Management.

– Deelname aan een rondetafelgesprek met alle genomineerden weegt eveneens voor 50% mee in de score ter bepaling van de winnaar. In deze sessie worden de genomineerden in de gelegenheid gesteld om hun case toe te lichten. Het rondetafelgesprek wordt gehouden tijdens het Jaarcongres Credit Management op 25 maart 2010 en is toegankelijk voor de bezoekers van het jaarcongres.

Voor meer informatie over het Jaarcongres Credit Management, zie: www.creditman.nl.

Gerelateerde artikelen