FM Dag naar 16 september

FM Dag verplaatst naar 16 september, in Spant, Bussum. FM community werkt samen.

Door Bouko de Groot.

Hoe klinkt de symfonie van uw organisatie? Momenteel klinkt die symphonie overal heel anders dan een maand geleden. Veranderingen kunnen niet uitblijven, het samenspel is anders, maar we blijven allemaal zoeken naar de juiste toon. Dat geldt ook voor FM Dag 2020, die valt niet meer op 22 april.

“We willen een veilige omgeving bieden om met elkaar in contact te komen. Daarom verplaatsen we FM Dag naar 16 september,” zegt Michael van Asperen, Head of Professionals Networks bij Alex van Groningen, organisator van FM Dag en uitgever van FM.nl. “Hoe klinkt de symphonie in uw organisatie: dat is en blijft het thema van de dag. Voor 16 september hebben we weer een toplocatie weten vast te leggen, Spant in Bussum: ook daar zit er muziek in. Komt u ook?”

Samenspel

“We snappen ook heel goed dat juist nu de community behoefte heeft om met elkaar in contact te treden en om te sparren hoe we deze crisis aanpakken,” vult Van Asperen aan. “Vooral nu zijn mensen op zoek naar inspiratie. Daarom starten we initiatieven om elkaar online te treffen en ideeën en ervaringen met elkaar uit te wisselen.”

Twee initiatieven van dit moment zijn het samenbrengen van expertise en het openstellen van een vragenloket voor die experts:


 

Gerelateerde artikelen