FM Dag krijgt vervolg in 2017

Op 6 oktober jl. vond de eerste FM Dag plaats, hét inspiratie event voor financieel directeuren. Met 350 uiterst positieve bezoekers was het een zeer succesvolle eerste editie

Lees hier de verslagen van FM Dag 2016:
4 rollen van finance als groeiversneller (FM Dag 2016)
Groeien in een onvoorspelbare wereld (FM Dag 2016)
– En bekijk hier de foto's

FM Dag 2016 kreeg van de bezoekers de gemiddelde waardering van een 8,25. De aanwezigen waren zeer te spreken over de opzet van het plenaire programma wat zeer dynamisch was. Een grote verscheidenheid aan relevante onderwerpen werd besproken in korte prikkelende presentaties en discussies met als rode draad het thema groei. En dan niet alleen groei in financiële zin, maar juist een bredere benadering die de vertegenwoordigde ondernemingen inspireerden optimale waarde te creëren voor de hele samenleving. 

Wat volgens de deelnemers ook zeer inspirerend werkte, was dat er niet alleen financieel directeuren in het programma zaten, maar daarnaast ook veel out-of-the-box sprekers, zoals Bob Hutten (CEO Hutten Catering), Ruben van Zwieten (Dominee van de Zuidas) en Joost Bierens (Anesthesist). 

Een aantal opmerkingen van de deelnemers:

“Goed opgezet programma, met veel verrassende intermezzo's, zoals de muziek en de boekbesprekingen.”

“Afwisselend programma, wellicht jammer dat je niet alle sessies kunt bijwonen.”

“De opzet, dynamiek, diversiteit, professionaliteit en locatie waren echt prima voor elkaar. Complimenten.”

“Zeer goed georganiseerd, mooi programma met inspirerende stellingen!”

“Ik heb de dag erna bij een MT onze verantwoordelijkheden t.a.v. de maatschappij onderstreept, terwijl ik zonder dit evenement enkel cijfermateriaal zou hebben benoemd.”

“Leerzame en interessante dag. Ruime mogelijkheden om te netwerken en om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen.”

“Inhoud was goed, inspirerend, uitdagend, soms controversieel (de predikant)… het zat goed in elkaar!” 

“Als finance professional is het een must om deze dag bij te wonen. Inspirerend, verdiepend en leerzaam.”

In 2017 zal de FM Dag plaatsvinden op 11 oktober wederom in Congrescentrum 1931 in Den Bosch. We werken momenteel hard aan het thema en de opzet van het programma voor komend jaar om weer een goed verzorgde en uiterst inspirerende dag neer te zetten. Wilt u het congres bijwonen, een rol spelen in het programma, betrokken zijn bij de vormgeving van de inhoud of als partner, neem dan gerust contact op met Michael van Asperen via mvanasperen@alexvangroningen.nl of bel hem op 06-15885665.

Gerelateerde artikelen