FM Dag: Genomineerden Huub van Roozendaal Award bekend

Hoe zorgen de CFOs van Boels, Zeelandia en van den Hartogh voor sterke waardegroei in hun onderneming?

Op 19 april 2023 delen zij hun aanpak, ervaringen en inzichten tijdens de achtste editie van FM Dag: Focus on Value. Reserveer jouw ticket* en ontdek wat jij kan doen om meer waarde te creëren.

De prestigieuze Huub van Rozendaal Award wordt jaarlijks tijdens FM Dag uitgereikt aan een CFO die opvallende prestaties heeft geleverd voor het familiebedrijf. Deelnemers van FM Dag 2023 zijn getuige van de Award uitreiking en zijn na afloop welkom tijdens de feestelijke borrel.

De genomineerden voor de Huub van Roozendaal Award 2023

Jan Piet Valk | CFO van Boels Rental

Jan Piet is sinds 2020 CFO van Boels, waar hij zich richt op het toekomstbestendig maken van de financiële afdeling van het bedrijf.
Focus on Value: Jan Piet is vastberaden om de waarde van Boels Rental te vergroten en de financiële prestaties te verbeteren. Jan Piet ziet waarde als iets dat niet alleen kan worden gemeten in financiële resultaten, maar ook in de duurzaamheid van het bedrijf en de betrokkenheid van medewerkers.

Lodewijk Lockefeer | CFO van Zeelandia

Lodewijk heeft een rijke loopbaan gehad bij Heineken, waar hij verschillende leidinggevende posities heeft bekleed. Zeelandia heeft 25 productiebedrijven wereldwijd, die gericht zijn op het produceren van bakproducten.
Focus on Value: Lodewijk legt de nadruk op het belang van het meewegen van non-financiële waarde en het nastreven van positieve resultaten op het gebied van financiële-, milieu- en sociale waarde. Hij benadrukt het belang van waardering voor het meewegen van non-financiële waarde.

Bram Paape | CFO van Den Hartogh

Bram heeft een achtergrond als accountant en heeft gewerkt als Finance Director in de Automotive service industrie voordat hij bij Den Hartogh kwam. Als Group Financial Director van Den Hartogh is Bram verantwoordelijk voor alle financiële aangelegenheden van het bedrijf, inclusief IT, business analyse en verzekeringen.
Focus on Value: Bram streeft ernaar om de waarde van het bedrijf te maximaliseren door middel van strategische planning en een sterk financieel beheer.

De interviews met de genomineerden zullen binnenkort worden gepubliceerd op FM.nl en CFO.nl. 

*Deelname aan FM Dag is voorbehouden aan financieel managers, financieel directeuren en (corporate) controllers van organisaties met een omzet van minimaal 50 miljoen euro.

Gerelateerde artikelen