Financial Systems 2018: Vind je weg in de digitale jungle

Continu verschijnen onvoorstelbaar veel nieuwe tools, apps, systemen en services voor finance professionals die jouw prestaties ingrijpend kunnen verbeteren. Inmiddels zijn het er zo veel dat we gemakkelijk verdwalen in de digitale jungle. Zie jij door de bomen het bos nog?

Welke IT-oplossingen moet jij kiezen en wat past bij jouw specifieke organisatie? Welke afwegingen moet je maken en wat zijn de nieuwste inzichten? Dat zijn de vragen waar de Financial Systems Beurs antwoorden op levert. De afgelopen vijf jaar hebben duizenden finance professionals hun weg gevonden naar Financial Systems om zich te oriënteren op de mogelijkheden van slimme (financiële) systemen. Zien wij jou ook in 2018? Meld je nu gratis aan met code FSB410

Op donderdag 4 oktober 2018 opent Financial Systems haar deuren op een geheel vernieuwde locatie en met een totaal vernieuwd beursconcept. Je bent van harte welkom om tijdens de 6de editie van Financial Systems deel te nemen aan een expeditie door de digitale jungle. Samen vinden we onze weg en ontdekken we verrassende IT-oplossingen in een woud van onbegrensde mogelijkheden. Voorkom dat jij kansen misloopt om echte verbeteringen door te voeren.

Wat is Financial Systems?
Financial Systems is uitgegroeid tot hét innovatie event voor financials. Het concept is geïnitieerd om te breken met de traditionele beurzen en congressen! Of je nu op zoek bent naar concrete handvatten, inspiratie voor de toekomst of meer wilt weten over de inzet van ICT binnen je organisatie; op dit beursevenement komt het op bijzondere wijze samen.

Maak kennis met ruim 80 IT-partners voor financials
Ieder jaar komen er nog meer (nieuwe) namen bij. Zo blijft het exposanten aanbod vernieuwend en kun jij je tijd heel efficiënt besteden door te oriënteren op bestaande en nieuwe technologie. In korte en bondige presentaties krijg je handvatten om met innovatie en actuele IT-onderwerpen aan de slag te gaan.

Wat kun je tijdens Financial Systems 2018 nog meer verwachten? Blijf op de hoogte via Financial-Systems.nl

Vind je weg in de digitale jungle
– Ontdek top leveranciers van IT-oplossingen en diensten voor financials
– Kies uit 24 Masterclasses, 8 Demo's en 6 Data sessies
– Profiteer volop inzichten en ervaringen van collega’s
– Geniet van een uitstekende hospitality
– Laat u verrassen in de digitale jungle

Gerelateerde artikelen