Finance teams vieren feest tijdens Financieel Management Gala 2012

De eerste editie van Financieel Management Gala is een feit. Ruim 100 financiële professionals genoten gezamenlijk met collega's en vakgenoten van een heer

Bekijk hier de foto’s van het Financieel Management Gala 2012.

Achtergrond Financieel Management Gala

Bij verschillende awards die organisator Alex van Groningen jaarlijks uitreikt – zoals de Controller of the Year Award – merkten de organisatie dat winnaars steevast aangaven dat de prestatie een team effort was geweest. Het werd dus tijd voor een feestelijke avond voor financieel managers en hun finance teams, waar ook een award uitreiking voor teamprestaties bij hoorde.

Gezien de crisis die in de buitenwereld nog altijd volop woedt krijgen financials het flink voor de kiezen. Velen hebben te maken met reorganisaties en bezuinigingen, en op financiële afdelingen moet nog harder gewerkt worden dan normaal, vaak met minder mensen. Tijd voor een feestje dus! Op het Financieel Management Gala 2012 vierde finance teams van verschillende Nederlandse topbedrijven een feestje. O.a. Jumbo, TomTom and RET waren van de partij. Ook Controller of the Year 2012 Astrid van der Valk (Arizona Chemical) maakte haar opwachting met haar team.

Financieel Management Gala 2012
Na een champagneontvangst in de sfeervolle ambiance van het Barbizon Palace werden de ruim 100 gasten naar de dinertafels begeleid. Organisator Melle Eijckelhoff (Directeur Alex van Groningen) verwelkomde de gasten, maar werd onderbroken door speciale gast Oboema, die verdacht veel lijkt op Jiskefet acteur Michiel Romeyn.

Na wat grappen en grollen met Oboema is het tijd voor de start van het gala diner. De wijn vloeit rijkelijk en aan de tafels wordt veel gelachen en bijgepraat. De teambanden aanhalen, dat is duidelijk het doel van de avond. Maar ook tussen gasten onderling – bekenden en onbekenden – wordt veel gepraat, gelachen en visitekaartjes uitgewisseld. Ook vindt een Bingo plaats waarbij Oboema de winnaars blij maakt met vele grote en kleine prijzen, waaronder een iPad en hotelovernachtingen.

Financieel Management Award
Na afloop van het diner is het tijd voor de uitreiking van de Financieel Management Award 2012. Juryvoorzitter Jouke van der Veer (vml. CFO Albron) geeft een uitgebreide toelichting over hoe de deelnemende team beoordeeld zijn, waarna de trompetten schallen voor PGGM, winnaar van de Financieel Management Award 2012.

De trotse Ilse Van Den Bosch (directeur Finance & Control PGGM) neemt de award in ontvangst waarna Eijckelhoff het toetjesbuffet en de feestavond inluidt. Berget Lewis, de meest internationale souldiva binnen onze landsgrenzen, geeft een spetterend optreden en menige finance professional gaat met de voetjes van de vloer. Er werd nog tot in de late avond gezellig doorgefeest.

Volgend jaar is het Financieel Management Gala 2013 en wij hopen dat u er (weer) bij bent.

Gerelateerde artikelen