Femke Keijzer van KPMG naar IG&H Consulting

Femke Keijzer is begin deze maand in dienst getreden bij adviesbureau IG&H. Dat meldt de site consultancy.nl. Zij komt van KPMG Plexus.

In haar nieuwe positie zal zij het zorgteam van IG&H Consulting versterken als Director, waarbij zij zich met name zal richten op financieel management-vraagstukken. 
Na het behalen van haar Master in Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit van Maastricht begon Keijzer haar loopbaan in 1999 als onderzoeker bij de research business unit van dezelfde universiteit. Na zo’n 2,5 jaar bij de academische instelling maakte ze de overstap naar de adviesbranche, en ging ze aan de slag bij KPMG. Hier richtte zij zich vooral op de zorgmarkt, en was ze onder andere betrokken bij kostprijscalculaties, de toetsing gepast gebruik in de zorg en financiële vraagstukken met betrekking tot de kinderoncologie. Ook hield zij zich bezig met de strategische positionering van zorgorganisaties. De afgelopen jaren was Keijzer als Senior Manager werkzaam voor KPMG Plexus, de zorgadviespraktijk van KPMG. 
Bij IG&H Consulting gaat Keijzer zich binnen de Health tak, naast advies op het gebied van financieel management, bezighouden met advies op het gebied van prestatieverbeteringen, organisatieverandering en zorgcontractering.
Recentelijk werd het Healthcare team van IG&H nog uitgebreid met voormalig Deloitte-adviseur Rogier van Hulten.