Doorbraak in on-line recruitment voor Finance Professionals

Amstelveen April 2010. Recruiters kunnen nu 2 x sneller, 2 x meer, 2 x betere Finance kandidaten vinden voor de helft van het geld... Het netwerk van Alex van Groningen / Financieel Management met 50.000 (!) finance professionals biedt ongekende mogelijkheden om financiële vacatures in te vullen. Nog niet eerder is iets dergelijks vertoond in recruitment land.

Finance.nl
Inmiddels staan er zo’n 800 vacatures op Finance.nl waarmee het de grootste gespecialiseerde site is voor finance professionals. Dagelijks wordt de site door zo’n 500 financials bezocht die elk zo’n 4 vacatures bekijken. Het plaatsen van een ‘gewone’ vacature was, is en blijft overigens gratis. Echter als er op korte termijn toptalenten nodig zijn, kunnen die die sneller dan ooit binnen bereik komen van recruiters.

Finance.nl: twee keer zo goed, de helft zo duur
Vanaf april is het mogelijk om het gehele netwerk van 50.000 finance professionals van Alex van Groningen te bereiken voor slechts 500 euro (!). Voor slechts 1 cent per professional dus.  Met een spotlight vacature wordt de vacature getoond op de sites www.finance.nl, www.finance-talent.nl, www.financieel-management.nl PLUS wordt deze gemaild naar zo’n 40.000 financials. Om precies te zijn, de vacature wordt gemaild naar de 27.000 nieuwsbrief abonnees van www.financieel-management.nl, de 8.000 leden van de linkedin groep Finance Professionals Netherlands (http://www.linkedin.com/groups?gid=67256) en de 2000 leden van www.Finance-Talent.nl. Tot slot wordt de vacature ook getwitterd (http://twitter.com/finance_nl). Een iPhone en iPad app zijn onderweg.

Aldus Alex van Groningen: “Als je op deze wijze niemand vindt dan bestaat die persoon niet of er is iets mis met de vacature. Aan het bereik en de kracht van Finance.nl kan het in elk geval niet liggen.”

Arbeidsmarkt wordt krapper… maar gelukkig is er Finance.nl
Het rapport van de commissie Bakker (zie http://finance-talent.nl/group/recruiters) rept over een aankomend dramatisch te kort aan hoger opgeleiden. Nu de economie weer aantrekt is het moment gekomen om de concurrentie voor te zijn en talentvolle Finance Professionals te recruiten. Met Finance.nl als tool is dat 2 x makkelijker tegen de helft van het geld.

Voor meer informatie over de verbluffende mogelijkheden van Finance.nl, zie  http://finance.nl/users/werkgever, bel Alex van Groningen op 06 50 643 283 of mail alex@vangroningen.nl

 

Gerelateerde artikelen