De kracht van Power BI

Tony de Jonker, Excel MVP: zijn Power BI webinar nu online.

Power BI stelt ons in staat big data te koppelen aan Excel. Heel veel gegevens, uit verschillende bronnen, zijn dankzij Power BI beschikbaar voor verwerking, analyse en presentatie. Dinsdag 7 april gaf Tony de Jonker een webinar: De kracht van Power BI.

De Jonker is een van slechts 70 Excel MVPs wereldwijd: door Microsoft benoemde 'Excel Most Valuable Person'. Doordat hij nog dagelijks “met beide benen in de modder staat”, kan hij als geen ander theorie koppelen aan praktijk, en de laatste inzichten en best practices delen. Volgende week behandelt hij de volgende onderwerpen:

  • Slim aanboren van verschillende databronnen
  • Eenvoudig bewerken van de databronnen
  • Aantrekkelijk visualiseren van data

FM heeft de webinar voor u opgenomen: De kracht van Power BI.
 

Waarom Power BI?

Met Power BI kunnen organisaties in hun behoeften voorzien voor self-service en business intelligence (BI):

  • Beperk de hoeveelheid toegevoegde kosten, complexiteit en beveiligingsrisico's van meerdere oplossingen door gebruik te maken van een analyseplatform, waarvan de schaal kan worden aangepast aan afzonderlijke gebruikers of de organisatie als geheel.
     
  • Zoek en deel nuttige inzichten met honderden gegevensvisualisaties, ingebouwde mogelijkheden voor kunstmatige intelligentie, nauwe integratie met Excel en vooraf gebouwde en aangepaste gegevensconnectoren.
     
  • Profiteer van toonaangevende mogelijkheden voor vertrouwelijkheidsclassificaties en preventie van gegevensverlies, om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig blijven en aan de nalevingseisen blijven voldoen, zelfs als u de gegevens exporteert.

Lees ook:

 

Gerelateerde artikelen