Control gaat verder als USG Finance Professionals

Op 1 mei 2013 verandert Control haar naam in USG Finance Professionals. Daarmee onderstreept het bedrijf haar positie als dienstverlener op het gebied van hoogopgeleide finance professionals en aanbieder van flexibele oplossingen in accounting, controlling en financieel management.

De naam USG Finance Professionals zal ook in andere Europese landen gevoerd worden. De naamswijziging van Control valt samen met de introductie van USG Professionals, het koepelmerk waaronder USG Finance Professionals gaat vallen. Met de introductie van die naam presenteert moedermaatschappij USG People een internationale dienstverlener voor en door professionals die actief is op verschillende vakgebieden. USG People nam vorig jaar Control over.

Huidige merknamen worden vervangen
De huidige merknamen USG Innotiv, USG Juristen, Legal Forces, Control, Financial Forces, HR Forces en USG Capacity worden samengebracht onder het overkoepelende merk USG Professionals en worden aangevuld met de betreffende expertise: USG Engineering Professionals, USG Legal Professionals, USG Finance Professionals, USG Marketing, Communication & Sales Professionals, USG HR Professionals, USG ICT Professionals en USG Science Professionals.

“Zo positioneren we ons in alle landen op een eenduidige en herkenbare manier en laten we tegelijk zien dat deze werkmaatschappijen stuk voor stuk expert zijn op het gebied waar zij opereren”, zegt Hubert Vanhoe, Chief Operational Officer van USG People en verantwoordelijk voor USG Professionals.

Gerelateerde artikelen