ConQuaestor realiseert 31% omzetgroei

Financiele dienstverlener Conquaestor heeft in 2007 een omzet behaald van 60 miljoen euro. Dat is een groei van 31%. Ook in de twee voorgaande jaren werd er een groei van meer dan 30% gerealiseerd. Het aantal personeelsleden steeg van 480 naar 600.

ConQuaestor biedt oplossingen aan organisaties in profit en non-profit sectoren op het gebied van finance. Hun kernactiviteiten bestaan uit Consultancy, Finance Professionals, Interim-Mangement en Outsourcing. Hiervan ondervond Consultancy de grootste groei. Deze activiteit was goed voor 20% van de omzet. Hun andere activiteiten groeide eveneens.

In 2007 was er ook een stijgende vraag naar Interim Finance Professionals en Interim Management. Verwacht wordt dat deze groei verder zal doorzetten in 2008. Ook de divisie Outsourcing maakte sterke ontwikkelingen door in 2007. Deze divisie richt zich op het overnemen van administratieve en financiële processen van bedrijven en overheden. ConQuaestor heeft gekozen voor nationale outsourcing in tegenstelling tot vele andere aanbieders.

Bestuursvoorzitter Martijn Kamermans zegt zeer tevreden te zijn met de ontwikkelingen;
‘We groeiden sneller dan de markt, vooral doordat wij ongeveer 150 goede mensen aan ons hebben weten te binden, die bij ons de vrijheid en ruimte krijgen om zelf te ondernemen.
Ook in 2008 willen we een dergelijk aantal nieuwe collega’s verwelkomen. Voor 2008 gaan we uit van circa 25% groei. We denken dat we niet veel sneller moeten groeien, omdat we anders het risico lopen dat we de sociale cohesie verliezen of de kwaliteit vermindert’, aldus Kamermans.

 

 

Gerelateerde artikelen