ConQuaestor neemt Riskmatrix over

ConQuaestor, onafhankelijke adviesorganisatie voor de CFO met meer dan 400 consultants en interim managers het Treasury opleidingsinstituut Riskmatrix over. De overname past in de nieuwe strategie van ConQuaestor om oplossingen voor alle thema's op de agenda van de CFO te bieden.

Directielid Jan Bosman: “Treasury is een discipline met een grote dynamiek die veel marktkennis vereist. Opleidingen op het gebied van treasury voorzien in een concrete vraag bij onze bestaande opdrachtgevers. We hebben er veel vertrouwen in dat de treasurykennis en de marktcontacten van Riskmatrix onze opdrachtgevers zullen helpen, en onze positie op de treasurymarkt verder zullen versterken”.

Oprichter Prof. dr. M. van der Nat zal als docent verbonden blijven aan Riskmatrix, daarnaast neemt hij zitting in de Raad van Advies van dit bedrijfsonderdeel van ConQuaestor.

De opleidingsactiviteiten van Riskmatrix worden als gevolg van deze overname vanuit het hoofdkantoor van ConQuaestor in Utrecht georganiseerd. De opleidingsactiviteiten zullen worden voortgezet onder de naam Riskmatrix Opleidingen (powered by ConQuaestor).

Bron: ConQuaestor

Gerelateerde artikelen