CFO Day 2008: What leads to high performance?

Op donderdag 12 juni wordt de 7de CFO Day gehouden in NH hotel De Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Dit jaar staat de vraag 'what leads to high performance?' centraal. Meer dan 500 c-level bezoekers zullen deelnemen aan de vele sessies en rondetafelprogramma's tijdens het uitgebreide, integrale en inspirerende programma.

De CFO Day start op 11 juni om 15.30 uur met exclusieve pre-conference rondetafels. Tijdens het VIP-diner voorafgaand aan het evenement kunnen genodigden in een informele sfeer netwerken.

In de interactieve sessies tijdens het dagprogramma op 12 juni kunnen de bezoekers van het congres kennis vergaren op het gebied van uiteenlopende in- en extern gerichte finance thema’s, zoals strategie, waardecreatie, globalisering, riskmanagement, innovatie, governance en equityontwikkeling en transformatie van de financiële functie.

Het volledige programma staat nu online.

Ian Bremmer zal als keynote spreker bijdragen aan het programma. Ian Bremmer, president en oprichter van Eurasia Group, is boardroom adviseur van bedrijven als Coca-Cola, Shell, ExxonMobil, en nog vele andere internationaal gerenommeerde bedrijven. Bremmer zal een presentatie houden over het centrale thema ‘What leads to high performance?’ in relatie tot opkomende markten en risicogebieden.

Vanuit India zal Ravi Nedungadi, CFO van The UB Group en onlangs uitgeroepen tot CFO of the Year India, overkomen om aan het programma deel te nemen en te praten over globalisering, de opkomst van de Indiase economie en de performance van zijn bedrijf.

Daarnaast zullen CFO’s van Heineken, Ahold, CEVA Logistics, Kuehne + Nagel, Wolters Kluwer, Océ, Maxeda, TomTom, Nutreco, Vopak en nog vele andere topfinancials inhoudelijk bijdragen aan de CFO Day.

Gerelateerde artikelen