Bezoek op 15 juni gratis FM Club Forum over ‘waardecreatie’

Ontmoet vakgenoten tijdens het FM Club Forum op woensdag 15 juni 2016 op het kantoor van Crowe Horwath Foederer in Amsterdam. Het thema van deze editie is waardecreatie.

Het FM Club Forum bestaat uit twee masterclasses van topexperts op het gebied van risicomanagement en waardecreatie: Marinus de Pooter en Leo van de Voort. Daarna volgt een gezellige netwerkborrel met collega finance professionals. Het FM Club Forum – dat deelnemers 2 PE-uren oplevert – gaat van start om 16:45. De locatie is het hoofdkantoor van accountants- en adviesbureau Crowe Horwath Foederer in Amsterdam.
De volgende twee masterclasses kunt u bijwonen: 
Masterclass Stop met risicomanagement en begin met waardemanagement
Helpt uw bestaande risicomanagementsysteem ondernemers, managers en bestuurders echt om betere beslissingen te nemen? Of is het zonde van de energie, de tijd en het geld? Verantwoordelijkheid betekent kansen benutten én risico’s beheersen. Dat vraagt om een holistische benadering: waarde creëren én behouden voor uw relevante stakeholders. Velen denken bij ‘waardemanagement’ gelijk aan zaken die te modelleren zijn in spreadsheets. Begrippen als ‘waarde’, ‘succes’, ‘resultaat’, ‘verbetering’ en ‘optimalisatie’ zijn op zich inhoudsloos. De kernvraag is wat uw belangrijkste stakeholders eronder verstaan en van uw managementteam verwachten. En dus hoe u zich (anders) moet organiseren om die verwachtingen te kunnen overtreffen.
Door: Marinus de Pooter, adviseur bij Crowe Horwath Foederer
Masterclass Waarde en verwondering
Doorgaans bestaat er een ten minste incompleet beeld van de waarde van (delen van) de onderneming. Enerzijds doordat er onvoldoende zicht is op de daadwerkelijke omvang van de assets waarmee wordt gewerkt, anderzijds omdat de lat te laag wordt gelegd, en er onvoldoende (gekwantificeerde) ambitie is om het onderste uit de kan te halen. Het potentieel wordt bij lange na niet benut. Daar kunnen we als ‘financials’ toch geen vrede mee hebben?!
Door: Leo P.F. van de Voort, adviseur bij De Stroomversnelling
Kosteloze deelname ter kennismaking?
Leden van de FM Club nemen kosteloos deel aan het FM Club Forum. Komt u als financial voor de eerste keer? Bezoek dan gerust eenmalig gratis dit FM Club Forum en ontmoet gelijkgestemden als; financieel adviseurs, financieel managers, interim managers, zzp’s, controllers, accountants en hoofden administratie. Deelnemers van (vorige) FM Club Fora zijn met name actief in kleine en middelgrote bedrijven. Schrijf u nu in

Gerelateerde artikelen