BeFrank en Nationale-Nederlanden PPI samen verder

Online pensioenuitvoerder BeFrank en de premiepensioeninstelling (PPI) van Nationale-Nederlanden zijn sinds 1 juli officieel onder één vlag: BeFrank. BeFrank gaat verder op dezelfde koers en blijft zich inzetten voor een duidelijk pensioen, heldere communicatie en ruime keuzevrijheid voor deelnemers.

Het samenvoegen van beide PPI’s werd eind vorig jaar aangekondigd als gevolg van de overname in 2017 van moederbedrijf Delta Lloyd door NN Group. Beide merken behoorden al tot de grotere spelers op de PPI-markt. De nieuwe combinatie telt ongeveer 170.000 deelnemers en 2,5 miljard euro aan beheerd vermogen en is daarmee marktleider. 

Online dienstverlening
BeFrank was in 2011 de eerste premiepensioeninstelling in Nederland. Met de inzet van slimme online dienstverlening wil BeFrank pensioen voor elke Nederlander begrijpelijk en inzichtelijk maken. Bestaande klanten van NN PPI houden de huidige dienstverlening zolang de regeling loopt. Nieuwe offertes worden vanaf nu aangeboden namens BeFrank. 

Steeds meer keuzevrijheid
“BeFrank gaat verder op dezelfde koers, ook na deze fusie”, zegt Jan Hein Rhebergen, commercieel directeur van BeFrank. “Zo bieden we onze deelnemers niet alleen een duidelijk pensioen, maar ook gemak en keuzevrijheid. Zo hebben wij onlangs een hele nieuwe online omgeving live gezet waardoor iedereen nog makkelijker zijn pensioen kan bekijken én beïnvloeden. Komende periode willen we de keuzemogelijkheden voor deelnemers verder uitbreiden. Dat past ook bij de trend naar verdere individualisering. En bij onze missie om pensioen dichterbij de deelnemer te brengen.” 

Gerelateerde artikelen