Baker Tilly Berk: drie nieuwe partners en wisseling in bestuur en RvC

Bij Baker Tilly Berk zijn per 1 januari 2015 drie nieuwe partners benoemd: Martin Meijer RA, Maikel Rooijackers RA en Maarten de Rouw RA. Ronald Hoeksel, partner RA, treedt toe tot het bestuur van Baker Tilly Berk en Henry Geerts, partner RA, treedt toe tot de raad van commissarissen.

Martin Meijer (38, vestiging Utrecht) is benoemd tot partner registeraccountant. Meijer werkt sinds 2006 bij Baker Tilly Berk en ontwikkelde zich tot senior manager RA. Vanwege zijn ruime ervaring bij klanten in de zorgsector is hij vanaf 1 januari 2015 ook voorzitter van de branchegroep zorg van Baker Tilly Berk. Hij volgde zijn studie tot registeraccountant aan NIVRA Nyenrode Business Universiteit.

Maikel Rooijackers (35, vestiging Eindhoven) is benoemd tot partner registeraccountant. Rooijackers werkt al ruim 17 jaar bij Baker Tilly Berk en heeft naast zijn werk zijn Master en Post Master RA aan Nyenrode Business Universiteit behaald. Daarnaast is Rooijackers gespecialiseerd in de waardering van een onderneming als officieel erkend Register Valuator.

Maarten de Rouw (37, vestiging Den Bosch) is benoemd tot partner registeraccountant. De Rouw werkt sinds 1996 in de accountancy en koos begin 2014 voor Baker Tilly Berk. Naast zijn werk in de (inter)nationale auditpraktijk is hij gevraagd mee te werken aan het opzetten van een internationale audit approach voor Baker Tilly International. Hij volgde zijn studie tot registeraccountant aan Nyenrode Business Universiteit.

Nieuw bestuurslid

Ronald Hoeksel (44) treedt per 1 januari 2015 toe als bestuurslid van Baker Tilly Berk. Hoeksel stapte in 2007 van KPMG over als partner RA op de vestiging Zwolle naar Baker Tilly Berk. Hoeksel is, naast zijn werk in de Zwolse praktijk, voorzitter van Bureau Vaktechniek Accountants. Het bestuur bestaat naast Ronald Hoeksel uit Ted Verkade (voorzitter) en Rob Loves.

Nieuwe bezetting RvC

Ronald Hoeksel maakte de afgelopen jaren onderdeel uit van de raad van commissarissen van Baker Tilly Berk. De ontstane vacature door zijn vertrek naar het bestuur wordt ingevuld door Henry Geerts al sinds 1990 verbonden aan Baker Tilly Berk, oud bestuurslid en partner RA op de vestiging in Nijmegen. In de loop van 2015 zal Baker Tilly Berk de bezetting van de rvc in overeenstemming brengen met de voorstellen van de werkgroep Toekomst Accountantsberoep. De RvC bestaat tot die tijd uit Arno van der Heijden (voorzitter), Bart Bos en Henry Geerts.

___________________________________________________________________________________________________
Lees meer vaknieuws voor accountants op AccountantWeek.nl. Vertrouwd, verfrissend en brutaal
AccountantWeek biedt u het laatste vaknieuws en zet iedere dag een nieuwe innovatieve accountant in de spotlights. Daarnaast krijgt u een verfrissende en brutale kijk op de radicale veranderingen waarmee accountants de komende jaren worden geconfronteerd.
Word lid van AccountantWeek.nl en profiteer:
– Dagelijks vak- en fiscaal nieuws
– Dagelijks een nieuwe innovatieve accountant in de spotlights
– Uitnodigingen voor de Accountancy50 en de Nationale Accountancy Awards
– Gratis toegang tot de Financial Systems Beurs, de expo met de beste softwareleveranciers
– Uitnodigingen voor bijeenkomsten (met PE)
– Opname in AccountantWeek’s Who’s Who – bekeken door 30.000 financieel managers
– Speciale printedities over o.a. Accountant & ICT
Word daarom vandaag nog lid van AccountantWeek, blijf op de hoogte en neem een voorsprong. Maak kans op een luxe weekend voor 2 personen naar Dubai. Meld u nu aan via AccountantWeek.nl.
PS Wilt u betrokken zijn bij AccountantWeek als blogger, schrijver of spreker op een evenement? Neem contact op met Jan Bletz via jbletz@accountantweek.nl.
___________________________________________________________________________________________________ 

Gerelateerde artikelen