Advisor of the year

Acquisitions Monthly, het toonaangevende blad op het gebied van internationale fusies en overnames heeft RBS verkozen als Benelux M&A advisor of the year. De award wordt toegekend door de redactie van Acquisitions Monthly en een panel van externe juryleden en feedback van klanten op basis van de verschillende inzendingen per categorie.

In 2009 heeft RBS in Nederland onder meer Vattenfall geadviseerd bij de overname van Nuon, Smit Internationale bij het openbaar bod door Koninklijke Boskalis en TAQA bij het verkopen van een strategisch belang in Bergermeer gasopslag aan Gazprom. Ook adviseerde RBS Dockwise bij de directed placement en beursintroductie op Euronext Amsterdam en TenneT bij de overname van transpower in Duitsland.

In België adviseerde RBS onder andere Vandemoortele bij de verkoop van Alpro aan Dean Foods . De Acquisitions Monthly awards worden dit jaar voor de twaalfde keer uitgereikt. De uitreiking vindt plaats op 19 januari 2010 in The Hilton Park Lane in Londen in aanwezigheid van meer dan 500 M&Aprofessionals.

Gerelateerde artikelen