Accountantskantoor Nijhof failliet

De rechtbank Overijssel heeft het faillissement uitgesproken van Nijhof Groep Accountants en Belastingadviseurs uit Deventer. Dat meldt De Stentor.

Het kantoor heeft het faillissement zelf aangevraagd. De curator voert inmiddels gesprekken met andere kantoren over een overname. Tot die tijd wordt er bij Nijhof doorgewerkt, aldus De Stentor.
Curator mr. Stekelenburg voert inmiddels gesprekken met andere bureaus over een overname. Tot die tijd wordt er bij Nijhof ook gewoon doorgewerkt.
Ook enkele aan Nijhof Groep gelieerde besloten vennootschappen zijn failliet verklaard. Het gaat om de rechtspersonen van de partners van Nijhof Groep, te weten Van Dijken Belastingadviseurs, Nixamo Accountants, HBA bv, NQ bv en Steilhul.
___________________________________________________________________________________________________
Lees meer vaknieuws voor accountants op AccountantWeek.nl. Vertrouwd, verfrissend en brutaal
AccountantWeek biedt u het laatste vaknieuws en zet iedere dag een nieuwe innovatieve accountant in de spotlights. Daarnaast krijgt u een verfrissende en brutale kijk op de radicale veranderingen waarmee accountants de komende jaren worden geconfronteerd. 
Word lid van AccountantWeek.nl en profiteer:
– Dagelijks vak- en fiscaal nieuws
– Dagelijks een nieuwe innovatieve accountant in de spotlights
– Uitnodigingen voor de Accountancy50 en de Nationale Accountancy Awards
– Gratis toegang tot de Financial Systems Beurs, de expo met de beste softwareleveranciers
– Uitnodigingen voor bijeenkomsten (met PE)
– Opname in AccountantWeek’s Who’s Who – bekeken door 30.000 financieel managers
– Speciale printedities over o.a. Accountant & ICT
Word daarom vandaag nog lid van AccountantWeek, blijf op de hoogte en neem een voorsprong. Maak kans op een luxe weekend voor 2 personen naar Dubai. Meld u nu aan via AccountantWeek.nl
PS Wilt u betrokken zijn bij AccountantWeek als blogger, schrijver of spreker op een evenement? Neem contact op met Jan Bletz via jbletz@accountantweek.nl.
___________________________________________________________________________________________________ 
 

Gerelateerde artikelen