1 op 3 ondernemers wil wisselen van accountant

Veel ondernemers zijn erg ontevreden over hun accountant. Ontevreden over het lange wachten op de jaarrekening, de hoge kosten en over het gevoel dat de accountant vertelt wat iedereen allang weet.

Dat zijn de eerste uitkomsten van het Nationale Accountancy Onderzoek 2016. In dit onderzoek staan de meningen van de klanten van accountantskantoren centraal.
Bent u ook (on)tevreden over u accountant? Wij horen graag wat u ervan vindt: http://www.accountancyawards.nl/klantonderzoek 
Bepaal welke Accountant mag toetreden tot de vermaarde Accountancy top 50. Als dank voor uw feedback en tijd (5 minuten) verloten wij graag een weekend voor twee personen naar Dubai. U vliegt met Emirates businessclass en verblijft in een super de luxe hotel.
Op 26 mei worden de Accountancy Awards 2016 uitgereikt tijdens Accountancy Systems 2016 in het NBC. Samen met duizenden financieel managers en ondernemers draagt u de Nationale Accountancy top 50 voor. Stuk voor stuk kantoren die meer kwaliteit bieden, met de nieuwste technologieën werken en meer waarde leveren. Ten overstaan van 1000 collega financieel managers en 500 accountants worden de winnaars van de prestigieuze Awards bekendgemaakt.

___________________________________________________________________________________________________
Bent u op zoek naar perfecte financiële software? Werk slimmer en word succesvoller met IT. Kom donderdag 22 mei 2014 naar dé jaarlijkse IT beurs voor financiële professionals. 
• Ontmoet 30 topaanbieders en honderden professionele bezoekers op 1 dag
• Compleet overzicht van de Nederlandse markt voor financiële software
• Doorlopend programma van expertsessies en productpresentaties
Entree is kosteloos voor de doelgroep. Meld u direct aan via http://Financial-Systems.nl
___________________________________________________________________________________________________

Gerelateerde artikelen