Tijdens de negende M&A Awards, vorig jaar, veilde Vera Carasso van veilinghuis Christie's een zesgangen diner met wijnarrangement en overnachting met ontbijt in een executive kamer in het Amstel Hotel, aangeboden door Holland Corporate Finance.

Maar liefst 2800 euro betaalde Mark Huddlestone van Clifford Change hiervoor. En uiteraard ging de opbrengst naar het goede doel: Stichting Max. De stichting bestrijdt kindersterfte met kleinschalige drinkwaterprojecten. In een brief liet een woordvoerder van Stichting Max onlangs weten dat zij dankzij de bijdrage van Mark Huddlestone een waterput hebben geslagen in Bangladesh.

Deze waterput voorziet maar liefst honderden mensen, voornamelijk kinderen, van schoon drinkwater. Dat voorkomt jaarlijks ongeveer één geval van kindersterfte. De plaatselijke bevolking heeft 200 handtekeningen verzameld en een verantwoordelijke aangewezen die het onderhoud van de put verzorgt. Huddlestone kan zijn eigen waterput via Google Maps zien liggen door de naam van de gemeente en het dorp in te typen.