Meer wendbaarheid, schaalbaarheid en hogere time-to-value met nieuwe release.

Unit4, leverancier van zakelijke cloudsoftware, kondigt de nieuwste release aan van Unit4 ERP, voorheen bekend als Business World. Het cloudplatform wordt door meer dan 2.700 organisaties wereldwijd gebruikt. De nieuwe release, versie 7.6, bevat functionaliteiten waarmee complexe, servicegerichte organisaties projecten effectiever kunnen plannen en beheren voor beter resultaat en meer wendbaarheid, schaalbaarheid en hogere time-to-value te hebben.

Met de nieuwste release kunnen organisaties naadloos samenwerken met meerdere juridische entiteiten om de samenwerking te verbeteren, het werk te stroomlijnen en klanten een betere service te bieden. Bovendien wordt gebruik gemaakt van de machine learning-technologieën van het Unit4 People Platform. Daarmee worden zelfsturende oplossingen geboden. Zo hoeven medewerkers zich minder te concentreren op administratieve taken en is er meer ruimte voor focus op de belangrijkste doelstellingen van hun organisatie.

Profiteer van Big Data en (Power) BI

Big Data en (Power) BI hebben bewezen meer dan een hype te zijn. Haal jij alles uit je data? Met de leergang Data & Analytics doorgrond je in vijf dagen de mogelijkheden van Big Data, Analytics en Business Intelligence.

Bekijk het programma

(bron: Unit4)