Met het online aanbod bij Alex van Groningen kunt u modules van telkens twee uur volgen in de belangrijkste actuele onderwerpen voor financials.

Wilt u modules van topkwaliteit volgen en tegelijk efficiënt studeren? Heeft u behoefte aan een korte cursus die aansluit op de praktijk? Wilt u leren waar en wanneer u wilt? Met het online aanbod kunt u actuele modules van telkens twee uur volgen. Ga direct naar AlexVanGroningen.nl/Elearning

Uw voordelen
- Behaal snel uw PE Uren
- Actueel en praktijkgericht
- Ontwikkeld door topdocenten
- Waar en wanneer u wilt
- Uitstekende Prijs/PE Uur verhouding

Top 5 modules
- IT voor Financials
- De Controller als Business Partner
- Consolideren onder IFRS
- Trends in Finance
- Effectieve Managementrapportages

Start direct
Met een abonnement heeft u 7 dagen per week, 24 uur per dag toegang. Volg modules in uw eigen tempo, overal waar u maar op het internet kunt. Met de laptop, de tablet of zelfs met uw mobiele telefoon. U kunt altijd pauzeren en verder gaan waar u bent gebleven.

Docenten
De geaccrediteerde e-learnings zijn gemaakt met en door de topdocenten van Alex van Groningen en sluiten helemaal aan bij de actuele trends in finance. U ontvangt 2 PE Uren per module. 

De modules zijn gemaakt volgens de nieuwste standaarden en e-learningmethoden, ze zijn aantrekkelijk en afwisselend om te doen. U krijgt direct feedback op alle vragen.

Bekijk hier de demo en meld u aan.