CBK Profiling People werft en selecteert hoger opgeleide professionals voor de vastgoedsector. Eigenaar en recruiter Ed Knoppert ziet Finance.nl als dé poort richting kandidaten met een gedegen financiële achtergrond. De langdurige samenwerking in zijn woorden.

Over expertise
“Wij hebben altijd een exclusiviteitsovereenkomst met de organisatie waar wij kandidaten voor werven en selecteren. We doen uitgebreid vooronderzoek bij de opdrachtgever en gaan pas daarna de markt op. Dat maakt ons een heel serieuze gesprekspartner, en we verwachten serieuze kandidaten. Voor een deel komen die uit onze eigen netwerken, maar voor financiële posities maken wij ook gebruik van finance.nl. Zij hebben die expertise; geen enkele werving- en selectiepartij is ervoor ingericht om zoveel expertise zelf in huis te hebben. En dat moet je ook helemaal niet willen: als zij doen waar zij het beste in zijn, kunnen wij ons concentreren op waar wij het beste in zijn.”

Over creativiteit
“De manier waarop Finance.nl werkt getuigt van creativiteit. In samenwerkingsverbanden bijvoorbeeld, in de mogelijkheden die zij ons bieden. Ik heb één contactpersoon, en met één telefoontje of mailtje is vaak al heel veel geregeld. Dat scheelt ons ontzettend veel tijd.”  

Over attitude
“Wij werven en selecteren op vier pijlers. De eerste twee zijn het opleidingsniveau en de ervaring, die twee kun je zien op een cv. De derde pijler is een uitgebreid integriteitsonderzoek. En de vierde pijler is attitude. Dat kun je nooit aflezen op een papiertje, daarvoor moet je iemand tegenover je hebben zitten. We werken al zo’n tien jaar samen met Alex van Groningen/Finance.nl, omdat er wat ons betreft maar één poort is naar die hoger opgeleide financials. Zij hebben het netwerk, ze zijn de hele dag alleen maar bezig om die doelgroep in kaart te brengen. Daar profiteren wij al jaren van.”

CBK Profiling People bestaat 25 jaar en is specialist in werving en selectie voor de vastgoedsector. Het bureau hecht aan kwaliteit en objectiviteit. Elk traject start met een uitgebreid vooronderzoek om tot het gewenste profiel te komen. De procedure is vervolgens transparant voor zowel kandidaten als opdrachtgever. Persoonlijke motivatie, ambitie en attitude zijn leidend in de zoektocht naar de juiste kandidaat. 
__________________________________________________________________________________________
Is uw vacature dé droombaan voor Finance Professionals?
Plaats snel en eenvoudig uw vacature op Finance.nl, dé vacaturesite voor financials. Ontdek nu hoe u uw vacature onder de aandacht van 130.000 Finance Professionals brengt.

Meer informatie? Mail Rienke Vingerling via [email protected], bel 06 4635 2657 / 020 579 9918 of ga direct naar Finance.nl.
__________________________________________________________________________________________

PS Tijd voor een nieuwe job in Finance?
Vind vandaag uw nieuwe baan op Finance.nl, dé vacaturesite voor financials.