Op 9 maart 2010 hebben drie LinkedIn groepen elkaar voor de eerste keer live ontmoet bij AFAS in Leusden. Meer dan 225 professionals kwamen naar Leusden voor een gevarieerd programma. Centraal stond het ontmoeten van andere LinkedIn groepsleden, speeddaten, en een personal improvement workshop van Jeroen Gort.

Het hightech pand van AFAS in Leusden was het decor van de bijeenkomst van de groepen Finance Professionals, Sales & Marketing Professionals en HR Professionals. Na een sessie ‘speeddaten’ hield inspirational speaker Jeroen Gort een workshop voor alle deelnemers aan het live evenement. Deze workshop stond in het teken van willen, kunnen en doen. Wat kun je leren van de meest succesvolle mensen ter wereld en hoe gebruik je dat direct in de dagelijkse praktijk?

Successvol
Volgens Alex van Groningen, verantwoordelijk voor het samenbrengen van alle professionals was het een geslaagd evenement. “Het is geweldig te zien dat er zoveel mensen, die elkaar alleen via internet kennen, de behoefte hebben elkaar live te ontmoeten. Ik zag overal nieuwe netwerken ontstaan, er werd gewoon echt zaken gedaan. Een duidelijk signaal dat zakelijk Nederland de voordelen van een online netwerk nu praktisch toepast. Misschien wel het belangrijkste was de gezellige en laagdrempelige sfeer. We kunnen echt spreken van een succes en wat mij betreft niet voor de laatste keer.”

Ook de professionals waren te spreken over de dag. “Dat speeddaten is leuk en zeer nuttig. En verrassend simpel. Dat ga ik binnenkort ook eens organiseren” aldus een Finance Professional. Een HR Professional vertelt: “Wat een geweldige locatie om te netwerken. Vooral dat theater is indrukwekkend. Ik heb een zeer nuttige middag gehad.” Een Sales Professional geeft aan: “Ik kom de volgende keer zeker weer. Goede sfeer, leuke mensen en een perfecte organisatie. En dat allemaal via internet.”

Wie nog twijfelt aan de nut en de meerwaarde van online netwerken is van harte uitgenodigd om de volgende sessie bij te wonen. Zo kunt u zelf ervaren hoe waardevol en praktisch toepasbaar online netwerken kunnen zijn.

Volg nieuwe ontwikkelingen ook op Finance-Talent.nl.