Zenvoices lanceert koppeling met InformerOnline

Zenvoices lanceert koppeling met InformerOnline
Zenvoices heeft haar koppeling met InformerOnline globaal beschikbaar gemaakt.

Gebruikers van InformerOnline kunnen nu profiteren van de oplossingen die Zenvoices biedt voor snelle en makkelijke factuurverwerking. InformerOnline is een eenvoudige oplossing voor online boekhouden met slimme tools voor iedere starter, ZZP’er, mkb’er en stichting. Deze koppeling maakt het mogelijk voor InformerOnline gebruikers om het proces van aanlevering tot boeking te automatiseren door middel van automatiseringsregels in Zenvoices. Hierbij is snelle doorlooptijd en betrouwbare herkenning gegarandeerd dankzij het zelflerendvermogen van de software. Facturen en bonnen komen per e-mail, scan, Dropbox of via de smartphone app (beschikbaar voor iOS en Android) binnen in de beveiligde Zenvoices omgeving. De gebruiker bepaalt vervolgens zelf of de facturen na handmatige controle of geheel automatisch op basis van eigen voorkeuren verwerkt moeten worden in InformerOnline.

Digitaal facturen autoriseren 
Zenvoices biedt InformerOnline gebruikers een oplossing voor het digitaal goedkeuren van facturen. Zowel eenvoudige autorisatieprocessen als ook complexe varianten met meerdere niveaus en voorwaarden worden ondersteund. Autorisatie kan plaatsvinden via de webportal en/of mobiele app, waardoor inzicht en snelle doorlooptijd maximaal wordt gefaciliteerd. 

Betrouwbaar automatiseren 
De scan & herken technologie van Zenvoices maakt met behulp van machine learning automatisch een boeking in de financiële administratie voor aangeleverde facturen en bonnen. Op basis van ingestelde regels kan bepaald worden of handmatige controle gewenst is. Dit proces wordt in de markt ook wel “Robotic accounting” genoemd. Of gebruikers nu volledig automatisch of met handmatige controle van boekingsvoorstellen willen werken, Zenvoices heeft de gebruiksvriendelijke workflow waarin gebruikersgemak, snelheid en voordeel samenkomen.

Over Zenvoices
Factuurverwerking sneller en makkelijker maken, daarvoor staat Zenvoices. Gebruikers van Zenvoices profiteren van razendsnelle slimme online factuurherkenning, factuurverwerking en autorisatie. De geavanceerde scan en herken software, gebruiksvriendelijke workflow, gebruikersgerichte innovaties en scherpe tarieven maakt Zenvoices de ideale partner voor geautomatiseerde factuurverwerking.  

Bonnen, e-facturen, gescande facturen en digitale facturen worden met Zenvoices real-time herkend en automatisch omgezet in boekingen voor toonaangevende ERP- en boekhoudpakketten zoals AFAS, Exact Boekhoud Gemak en Multivers, e-Boekhouden.nl, Exact Online, Exact Globe Next en Globe+, Exact Online Bouw, InformerOnline, King, Twinfield, Reeleezee, SAP Business One, SnelStart en Visma eAccounting. 

Zenvoices houdt zich intensief bezig met het waarborgen van kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging en is daarom ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd.