Zakelijke aankopen betalen in drie termijnen zonder rente bij MaxICT

Zakelijke klanten van webwinkel Max ICT kunnen vanaf vandaag gespreid betalen met in3. Zij kunnen bestellingen tot een bedrag van € 10.000 zonder rente in drie termijnen binnen zestig dagen betalen.

Max ICT is een online aanbieder van computerproducten met een assortiment van meer dan 3 miljoen producten voor de MKB-markt. Met alle bekende merken en een persoonlijke benadering heeft het bedrijf de afgelopen jaren een sterke positie opgebouwd in een concurrerende markt. Behalve aan het MKB, levert het bedrijf ook aan consumenten en overheden.

Jeroen van Daalen, eigenaar van Max ICT, zegt: “Met in3 voegen we vooral betaalgemak toe voor al die MKB-ondernemers die al vele jaren klant zijn van Max ICT. Zeker in deze onzekere tijden is het fijn om een betaaloplossing te kunnen bieden waarbij ondernemers de ruimte krijgen om in drie termijnen zonder rente te betalen. In combinatie met het maximale bedrag van € 10.000 kunnen zij bijvoorbeeld noodzakelijke investeringen naar voren halen.”

Creditcheck

Max ICT bood gespreid betalen met in3 al aan voor haar particuliere klanten. Hoewel er voor zakelijke klanten op het eerste gezicht weinig verschil is in vergelijking met het bestellen als een particuliere gebruiker, zijn deze er wel degelijk. Zo is de creditcheck, waarmee in3 de kredietwaardigheid van klanten beoordeelt, aangepast zodat bedrijven op een juiste wijze worden getoetst. Een tweede groot verschil is het te besteden bedrag. Waar consumenten tot € 3.000 gespreid kunnen betalen, kan dat voor zakelijke bestellingen tot € 10.000.

Maatwerk

Hans Langenhuizen, CEO van in3, is trots op deze nieuwe mijlpaal voor het bedrijf: “Wij hebben weer een knap product opgeleverd dat maatwerk biedt voor B2B-betalingen in Nederland. Het ademt hetzelfde gevoel en gemak dat je van in3 gewend bent.”

in3 werkte voor deze oplossing samen met Payment Service Provider (PSP) Pay. Vorig jaar was Pay. al de eerste PSP die betalen met in3 in een fysieke winkel mogelijk maakte. “Samen met Pay. werken we nu aan een oplossing met een betaallink, waarmee bedrijven zonder webshop ook gespreid betalen aan hun klanten kunnen aanbieden.”

“Met Max ICT en Pay. onderhouden we al jaren een goede relatie en het is mooi dat we dit samen hebben kunnen opzetten.”