Yur en FinanceFactor gaan juridisch specialisten bemiddelen vanuit LegalFactor

Yur Advocaten & Consultants gaat onder de naam LegalFactor een joint venture aan met FinanceFactor, een ervaren executive search en interim management orga

Door de krachten te bundelen – kennis van legal én kennis van resource management – kan LegalFactor de Nederlandse mid market bedienen met een krachtige propositie.

“We delen dezelfde kernwaarden zoals integriteit, flexibiliteit en klant- en resultaatgerichtheid. Bovendien versterken we elkaar op meerdere fronten,” aldus Jeroen Schras, partner bij Yur. “De CFO’s die FinanceFactor inzet, komen vaak met juridische vragen of hebben behoefte aan extra in-house juridische ondersteuning op executive niveau, en daar kunnen we met LegalFactor voortaan op inspelen door juridisch specialisten op interim en executive search basis te bemiddelen.”

“Wij willen proactief optrekken met onze relaties en zorgen dat zij flexibel invulling kunnen geven aan de tijdelijke behoefte aan juridische kennis. Daarnaast verzorgt LegalFactor, Executive search, Coaching en Assessments. Legal Factor neemt hiermee de zorg voor een kwalitatief en effectief resource management volledig van organisaties over“, aldus Simon Anderiesen, partner bij FinanceFactor.

Yur Advocaten & Consultants, met vestigingen in Rotterdam en Spijkenisse, ondersteunt ondernemers die juridische uitdagingen hebben. Dat kan gaan om advies op het gebied van herstructureringen, arbeidsrecht, contractbeoordeling en het begeleiden van overnametrajecten, maar ook wanneer de gang naar de rechter moet worden gemaakt staan de advocaten en consultants van Yur haar relaties van A tot Z bij. Yur levert juridische dienstverlening op topniveau, in normale mensentaal.

LegalFactor treedt op als impresario van ervaren juristen op het niveau van senior legal counsel/general counsel. Professionals met kennis van zaken die pragmatisch kunnen schakelen en die snel inzetbaar en operationeel zijn, onder andere door de inzet van legal tech tools en met toegang tot de specialistische kennis van Yur Advocaten & Consultants.

Opdrachtgever en professional staan bij LegalFactor centraal. Het draait daarbij om vinden, volgen en verbinden. De juristen hebben vakinhoudelijk en collegiaal ondersteuning vanuit Yur, FinanceFactor verzorgt op haar beurt de persoonlijke begeleiding van alle professionals en onderhoudt de contacten met opdrachtgevers.

www.yur.nl | www.financefactor.nl