Workday zet nieuwe standaard in Enterprise Reporting voor Financieel Management

Workday kondigt de beschikbaarheid aan van Composite Reporting, een nieuw tool die de breedte en diepte van de functionaliteit van Workday Financial Management voor grote organisaties verder uitbouwt.

Composite Reporting verandert de manier waarop financiële teams multidimensionale financiële en managementrapportages samenstellen, combineren en implementeren. Dit gebeurt rechtstreeks in de module Workday Financial Management. De tool is ontworpen in samenwerking met klanten, waaronder CEC Entertainment, Netflix en Life Time Fitness. De bekendheid met en de flexibiliteit van een spreadsheet worden optimaal benut in de nieuwe tool waarmee financials hoge prestaties kunnen leveren, terwijl de veiligheid is geborgd.
 
Composite Reporting is beschikbaar als onderdeel van de laatste release, Workday 23, met nieuwe functies voor Workday Financial Management, Workday Human Capital Management (HCM) en Workday Student.
 
 
Workday groeit in Europa. De expansie wordt geïllustreerd met voorbeelden van succesvolle implementaties van Workday Human Capital Management (HMC) bij bedrijven als Travelex en easyJet en HMC en Financieel Management bij IMC.
 
Over Workday
Workday is toonaangevend leverancier van Enterprise Cloud Applicaties voor human resources en finance. Workday is opgericht in 2005 en levert applicaties op het gebied van human capital management, financial management en analytics die zijn ontworpen voor de grootste ondernemingen wereldwijd. Honderden ondernemingen, variërend van middelgrote bedrijven tot Fortune 500 companies, hebben inmiddels voor Workday gekozen. Meer informatie op www.workday.com  en www.workday.com/nl.