Workday blijft sterk groeien onder Europese bedrijven

Ruim 100 bedrijven met hoofdvestiging in Europa kiezen Workday voor ontwikkeling van hun organisatie: onder meer NIBC, Randstad Frankrijk en Uponor

Workday, Inc., een vooraanstaande leverancier van cloudapplicaties voor financiën en human resources, maakt vandaag een nieuwe mijlpaal bekend: meer dan 100 klanten met een Europees hoofdkantoor hebben Workday geselecteerd om hun organisatie te helpen. Klanten kunnen met Workday hun financiële- en HR-systemen naar de cloud brengen en zo een flexibele en veerkrachtige technologische basis creëren waarmee ze een betere kijk op hun organisatie krijgen, realtime inzicht hebben voor beter gefundeerde beslissingen en uitgebreidere selfservice voorzieningen kunnen inrichten voor hun medewerkers. 
“Steeds meer Europese bedrijven kiezen voor de flexibele en wereldwijde financiële- en HR-systemen in de cloud van Workday om slagvaardig te blijven en alle ontwikkelingen te kunnen bijbenen,” zegt Chano Fernandez, president EMEA van Workday. “Ons groeiende klantennetwerk in combinatie met de ongekend hoge scores op klanttevredenheid laten nogmaals zien hoe succesvol Workday is als leverancier van slimmere instrumenten en dieper inzicht. Daarmee kunnen onze klanten hun processen stroomlijnen, betere beslissingen nemen en hun organisatie vooruit helpen.”
De nieuwe klanten van Workday, met een hoofdkantoor in Europa, variëren van middelgrote tot grote bedrijven in diverse branches, zoals:
ALK Abello, met hoofdvestiging in Horsholm – Denemarken, is een wereldwijd onderzoek gedreven farmaceutisch bedrijf gericht op het behandelen en voorkomen van allergieën.
Hyperion Insurance Group Limited, met hoofdvestiging in Londen – Verenigd Koninkrijk, is een toonaangevende internationale intermediairgroep in verzekeringen.
Lhoist, met hoofdvestiging in Limelette – België, is wereldwijd toonaangevend in kalk en mineralen.
Marel, met hoofdvestigingen in IJsland en Nederland, is wereldwijd marktleider in geïntegreerde systemen voor de vis- en kipverwerkende industrie en een van de grootste leveranciers in de vleesindustrie.
NIBC, met hoofdvestiging in Den Haag, is een organisatie voor zakelijke en particuliere financiële diensten voor ondernemers met visie.
Northern & Shell, met hoofdvestiging in Londen – Verenigd Koninkrijk, is een grote Britse uitgever van magazines en kranten.
Groupe Randstad France, met hoofdvestiging in Parijs – Frankrijk, is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van flexibele arbeid en HR-services.
Uponor, met hoofdvestiging in Vantaa – Finland, is een grote internationale leverancier van sanitair en klimaattechniek voor woningen en bedrijfsgebouwen.

Bron: Workday