Wie wint de Credit Management Award 2017?

Wie wint dit jaar de Credit Management Award? Vorige week kwam een vijfkoppige jury bijeen bij Alex van Groningen in Amstelveen om zich over die vraag te buigen.

De winnaar van dit jaar wordt bekend gemaakt tijdens het Jaarcongres Credit Management, op 30 november in Naarden. 
Het thema van dit evenement is Boost Your Impact. Succesvolle Credit Managers weten de verbinding te leggen tussen de verschillende belangen binnen de organisatie. Dit vraagt om eigenschappen als diplomatie, procesdenken, sterk leiderschap en het vermogen om mensen mee te krijgen. Wie deze eigenschappen succesvol hanteert, vergroot de positieve impact van Credit Management op de onderneming. 

Welke creditmanager past er goed in dit plaatje? De drie genomineerden zijn Edwin de Buck (ING), Walter Dillissen (Eneco) en Rob Stellingwerf (SCIEX). De jury, bestaande uit  Kevin Jonkman (juryvoorzitter en Manager Credit Control Tabs Holland), Jose van der Dussen (Credit Controller Florensis), Annelies de Leeuw Koning (Head of section, Credit Collection WSEE – GSS EU), Nathalie van Overbeek (Credit Manager The Greenery) en Liza van Zon (Credit Manager, Koninklijke Saan) bekeek bij elke kandidaat hoe die scoorde op de drie I’s: impact, innovatie en inspiratie. De winnaar van de award wordt bekend gemaakt tijdens het diner van het Jaarcongres Credit Management. 

Vorig jaar ging de prijs naar Casper Sonnega (Santander Consumer Finance Benelux). Lees hier het juryverslag van 2016 terug

De genomineerden: 


Edwin de Buck, ING


Walter Dillissen (Eneco)


Rob Stellingwerf (SCIEX)